Vik_Sem

Мій ранковий ритуал разом з Sane

🌾 Від виробника:
Пінка для вмивання з протеїнами пшениці відрізняється м'яким та ощадливим очищенням, тому підходить для всіх типів шкіри. Має стійкий ефект підтягнутості та тонізує шкіру. 
Країна ТМ: Україна
Зроблено у: Україна
Об'єм: 150мл

🌾 Упаковка:
Пінка йде у зручній пластиковій упаковці з дозатором.
Сама пляшечка тонована, кількість засобу можна побачити лише при яскравому світлі) На ній присутня біла наклейка з детальною інформацією.
Дозатор працює справно, добре збиває піну та видає продукт. До нього додається прозора кришечка, яка щільно закривається і захищає піну від протікання)
Оформлення мінімалістичне, але в той же час стильне та якісне)
🌾 Текстура:
Пінка виходить пишною білою хмаринкою, за текстурою досить густа. У процесі добре тримає форму, навіть після нанесення на обличчя не тане і не втрачає насиченості.
По шкірі розподіляється відмінно і легко змивається водою, вмивання дуже комфортне, що називається, на задоволення)
🌾 Аромат:
Пінка пахне свіжими колоссями пшениці, причому максимально натурально)

🌾 Склад: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine 45%, Coco-Glucoside, Disodium Laurylsulfosuccinate, Glycerin, Panthenol, Betaine, Hydrolyzed Wheat Plantlets, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Perfume.

Активним компонентом виступає протеїн пшениці, який має регенеруючу властивість, добре відновлює клітини шкіри, завдяки чому вирівнюється колір обличчя та мікрорельєф.
В цілому, склад натуральний і безпечний, компоненти цілком універсального спектру дії, що входять до нього, підійдуть практично будь-якому типу шкіри)

🌾 Застосування:

На пінки для вмивання я не покладаю великих очікувань у плані суперочищення, на мій погляд, цей продукт спочатку призначений для делікатного догляду, а значить водостійку косметику і повноцінний макіяж я вважаю, що не доцільно видаляти лише пінкою без допоміжних засобів. Продукт я використовую вранці і ввечері, в першому випадку - мені потрібно легке очищення шкіри від шкірного жирка і пилу, що скупчився за ніч: з цим вона справляється на відмінно, освіжає шкіру, але при цьому не пересушує)

🌾 Результат:

Пінка добре очищає шкіру, але не до скрипу, ефект дуже делікатний. Шкіра гладка, свіжа та матова, колір обличчя вирівнюється, пори помітно звужені, але без стягнутості та пересушування. Обличчя підготовлене для подальшого догляду.

🌾 Підсумуємо:

Пінкою для вмивання з протеїнами пшениці 3% від Sane я більш ніж задоволена. Тішить гарний склад, комфортна текстура, але саме, мабуть, головне, ефективність