Мисткиня🎨

Надійне рішення для екстримальних ситуацій

Надійне рішення для екстримальних ситуацій
Надійне рішення для екстримальних ситуацій

Вітання, паняночки!

Інколи трапляються такі моменти, коли немає ні води ні світла, а помитись терміново треба. Для подібних або більш екстримальних випадків є чудове рішення - Одноразовий душ для щоденної гігієни всього тіла Extreme від українського бренду Estem.

Це невеликий компактний пакет, в якому міститься все необхідне для проведення гігієнічної процедури, а саме: мильна губка, рушник і саше з водою. Щоб намилити губку достатньо прибрати з пакета рушник, відкрити саше з водою та вилити його вміст ( а це всього лиш 25 мл) до губки. Енергійно стискати пакет до утворення піни - і все готово! Мильний розчин повнітю безпечний та гіпоалергенний, бо не містить жодних барвників, віддушок, спирту та штучних консервантів, тому його можна використовувати людям із чутливою шкірою і навіть дітям від 3 років. І має довгий термін придатності - аж 36 місяців від дати виготовлення.

Склад мильної речовини:

ВОДА, ЛАУРЕТ СУЛЬФАТ НАТРІЮ, ХЛОРИСТИЙ НАТРІЙ, КОКОАМФОДІАЦЕТАТ ДВОНАТРІЄВИЙ, КОКАМІДОПРОПІЛБЕТАЇН, ЛИМОННА КИСЛОТА, ГІДРОКСИД НАТРІЮ, МОЛОЧНА КИСЛОТА, ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ, ЯБЛУЧНА КИСЛОТА, ЕКСТРАКТ ЛІКАРСЬКОГО РОЗМАРИНУ, ЕКСТРАКТ ЛИСТЯ КАМЕЛІЇ КИТАЙСЬКОЇ, ЕКСТРАКТ КВІТКИ ГІРКОГО АПЕЛЬСИНУ.

Рушник достатньо м'який, приємний до тіла, гарно прибирає піну і забруднення. Після використання є приємне відчуття свіжості, а головне нема липкості, стягнутості чи інших небажаних реакцій. Тож Одноразовий душ для щоденної гігієни всього тіла Extreme - це незамінний помічник навіть у найекстримальних умовах.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваши Мисткиня

Надійне рішення для екстримальних ситуацій