PolLya

Avon Care. BERRY FUSIO. Крем для рук.

Avon Care. BERRY FUSIO. Крем для рук.

Я вже поділилася враженнями від мого улюбленого нічного крему для рук . Тепер рекомендую мою денну варту : крем для рук від Avon. Зараз це ароматний і легкий, як всі креми ейвона з серії Care, Berry fusio. Звичайно, є там і так званий інтенсивний зволожувальний, але ,після " удосконалення формули", інтенсивний крем для мене став хіба що ближчим до нічного варіанту. Але все тим же легким ( без запаху) кремом з серії Care.

Як і всі маю цікавість до різних марок і брендів, але щодо денних кремів - завжди повертаюсь до ейвона. Люблю їх. І є за що. От даний крем, наприклад, попри свою легкість, дуже добре зволожує шкіру рук, швидко вбирається, не відчувається на руках (навіть в спеку!). І має нескінченно приємний аромат, який ненав'язливо але доволі стійко тримається на шкірі. Аромат мені нагадує парфум Outspoken by Fergie від Avon. Там теж в нотах були смачні ягідні мотиви: чорна смородина і лісові ягоди ( ягідний лід). Я купила ці парфуми на зміну після Viva by Fergie (люди, які їхали зі мною в транспорті в той час точно вивели міль зі свого одягу, бо парфум в своїй піраміді мав ветивер ,на якому міцно сиділи м'ята і лаванда)). Ох, ці парфуми хотілось ввесь час бризкати на себе і навколо себе. Так і цей крем, я із задоволенням наношу його щоразу після контакту рук з водою і щоразу це спочатку дуже смачний аромат. Потім - м'яка , зволожена шкіра ( благотворна дія вітаміну Є в складі+ антиоксиданти чорниці і зволожувач: гліцерин) .

Приємно, що при намочуванні водою рук, на які було нанесено крем, я не отримувала ні слизького ефекту, ні ефекту розмилювання. Що дуже важливо при денному використанні.
Просто крем, який працює. І аромат, який повертає мене в приємні спогади про минуле.