Удовікова Альона

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Всім привіт від дівчини з Airtouch )

Тож, MakeUp надіслав мені бокс з уходовими засобами для фарбованого волосся )

Фарбувалась я у квітні місяці, тому моє волосся після літа потребує відновлення. Тож, почнемо по кожному продукту окремо )

Це моє волосся ДО.

Шкіра голови в мене жирна, тому мию волосся я кожного дня. І мені дуже важливо, аби шампунь не жирнив шкіру ще більше.

#testmakeupclub

Запах дуже приємний і мені особисто знадобилося небагато проджукту аби промити всю голову. Роблю я це один раз, мені достатньо. Констистенція середньої рідкості , смачно пахне. Відчуття ніби ти у салоні та тобі наносять усілякі пахучки)

Я не бачила ніде такого плана засобу, тому для мене це було в новинку та дуже цікаво спробувати, що це таке. До того ж , як заявив виробник, цей засіб підходить, як для фарбованого так і для натурального волосся.

Запах мені не сподобався , якийсь штучний та пластиковий, добре, що ледве відчутний. Текстура на волоссі така трішки жорстка ніби. Мінус за запах.

Без кондиціонера життя не життя , тому актуальний для мене продукт, який полечшує розчісування, розсплутуває волосся , захищає колір, зволожує та посилює блиск. Запах сподобався, кремоподібна , рідка констистенція, знадобилося небагато продукту на все моє волосся, тримала 5 хвилин, до того ж наносити потрібно на другий засіб, так розумію. аби пом"якшити вплив другого засоба. Змивається добре. Нарікань немає, тому оцінка 10.

Запах добрий, розприскувач також якісний .

Тримаю рушник на голові десь 5 хвилин, знімаю і розприскую термо захист на волосся. Потім трішки чекаю , коли волосся підсохне природнім способом і сушу феном. Загалом без нарікань.

О МАЙ ГАД!

Дівчата, в салони можна не ходити та робити догляд вдома.

Бо це просто кайф сушити таке волосся. Воно м"якеньке, добре прочісується, не плутається та дуже смачно пахне. Кінчики не жорсткі , волосся на дотик, як шовк. Ставлю 5 зірок цій серії .