Rilastil Sun System D-Clar Uniforming Cream SPF50+ Medium
В пошуках SPF для шкіри схильної до гіперпігментації? 🌞
Сонцезахисний крем для шкіри схильної до пігментації з SPF 50+ ще й з тоном, ви бачили таке?)
Тому розповідаю
Бренд Rilastil має креми SPF під різні потреби шкіри
Антивіковий, для шкіри з акне, емульсії, флюїди, дитячий сонцезахист
Але для себе я обрала варіант Rilastil Sun System D-Clar Uniforming Cream SPF50+ Medium для шкіри схильної до пігментації ще й не звичайний, а тонуючий
.
Пакування
Картонна коробка, на якій вказана вся необхідна для споживача інформація
Флакон: об'ємом 40ml
Колір: на вибір представлені два кольори лайт та медіум. Саме медіум я обрала для себе
Консистенція: густенький крем
Аромат: легенький, косметичний
.
Склад величенькій, тому виділимо головне:
Claritech Complex — освітлює шкіру, вирівнює тон і допомагає зменшити видимість плям
Butyl Methoxydibenzoylmethane (Авобензон) — хімічний фільтр, захищає від UVA-випромінювання.
Ethylhexyl Salicylate — хімічний фільтр, поглинає UVB-промені.
Diethylhexyl Butamido Triazone — хімічний фільтр, забезпечує високий захист від UVB.
Ethylhexyl Triazone — хімічний фільтр для UVB.
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S) — змішаний фільтр широкого спектру, захищає як від UVA, так і від UVB.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus) — хімічний фільтр, забезпечує довготривалий захист від UVA.
Також містить такі компоненти, як:
вітамін е, вітамін с, кокос, ніацинамід, оксид цинку, пептиди, полин, саліцилова кислота, цинк
.
Свотчі/на обличчі
Як бачите з кольором я вгадала ідеально
Так він не робить перекриття в "нуль" але ж не слід забувати, що в першу чергу це спф, а не тональний крем
Враження/дія
Rilastil Sun System D-Clar Uniforming Cream SPF50+ Medium показав себе з найкращої сторони, пробувши цілий день на природі (а ось тут і полюсик, що він тонуючий) обличчя не загоріло/згоріло
+захищає шкіру від UVA та UVB променів
+зволожує шкіру
+допомагає запобігти появі нової пігментації
Дуже рада знайомству з чудовим Італійським брендом дермокосметики Rilastil
Коментарі (0)