Rilastil Xerolact Podos Lipogel
Зволожувальний та відлущувальний ліпогель для зони стоп і п'ят 🦶
Крем для ніг від Італійського бренду Rilastil Xerolact Podos Lipogel став для мене справжнім відкриттям!
Мене завжди переслідує сухість п'ят та ліктів
Тому, якщо вас турбує те саме, то цей крем точно вартий вашої уваги
.
Пакування
Картонна коробка, на якій вказана вся необхідна для споживача інформація
Флакон: об'ємом 100ml (для крему для ніг це прям багатенько)
Колір/Консистенція: легенький, білий кремовий гель
Аромат: дуже приємний. Це ніжна мʼята та легенький аромат чоловічого парфуму (ось саме так я чую)
.
Активні інгридієнти:
AHA-кислоти: М'яко відлущують ороговілі клітини, покращують текстуру шкіри і сприяють її оновленню.
Алантоїн: Заспокоює шкіру, зменшує подразнення і прискорює загоєння дрібних тріщин.
Вітамін E: Потужний антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів і сприяє її зволоженню.
Вітамін C: Освітлює шкіру, покращує її тонус і сприяє синтезу колагену, підвищуючи пружність.
Молочна кислота: Зволожує і м'яко відлущує, робить шкіру більш гладенькою і рівною.
Олія ши (каріте): Глибоко зволожує, живить шкіру і сприяє її регенерації, надаючи м'якість.
Пантенол: Заспокоює, зволожує і сприяє відновленню шкіри, роблячи її більш еластичною.
.
Враження
+приємна, легка текстура
+не залишає жирної плівки
+швидко абсорбується, за рахунок чого одразу можно вбутись і стопа не буде ковзати у взутті
+видимий результат після декількох використань
Зараз я використовую Rilastil Xerolact Podos Lipogel щодня і можу з упевненістю сказати, що це один із найкращих кремів для ніг, які я пробувала
(додаю фото пʼяточок та ліктів)
Коментарі (0)