Polli

Сімʼя Oi в догляді за освітленим волоссям

Сімʼя Oi в догляді за освітленим волоссям

Лінія Oi в моєму догляді два роки. Певні позиції оновлювались декілька разів.

Якщо впорядкувати засоби від найулюбленішого, то список буде наступний:

🖤 Hair Butter – в моєму розумінні це поживна маска. Не використовую її для пре-пу. Наношу під шапочку на 30 хвилин мінімум після миття, декілька разів на тиждень. Моє волосся освітлене в техніці, тому живлення забагато не буває. Але натуральне волосся маска може швидко обтяжити. За весь час в ротації побувало дві баночки по 250 мл та дві по 1 літру. Великий обʼєм трохи вигідніший за вартістю і вистачає його приблизно на рік.

🖤 Oil - найекономніша річ. Вже понад рік у використанні обʼєм в 135ml. Мініатюрка чекає на свій час. Якісне фінішне масло, кінчикам його достатньо до наступного миття.

🖤 All in one Milk - вигладжує волосся, подвоює аромат після маски, додає розсипчастості. Дуже сухі кінчики самотужки не врятує, але це і не його справа.

🖤 Shampoo - ніжний, збивається в жирненьку піну. Для моєї шкіри важкуватий, тому не повторюю.

Серія отримує багато критики за яскравий аромат. Він дійсно сильний, збиває з ніг. В моєму випадку любов сталася не з першого використання, тепер я б не відмовилась і від парфумів (на жаль не зустрічала в доступі).

Ефект від використання – запашне зволожене волосся, присутнє розгладження та розсипчастість.