Viktoria_Ilnytska

Одноразовий душ від Estem | Потрібна річ у будь яких умовах

Одноразовий душ від Estem | Потрібна річ у будь яких умовах
Одноразовий душ від Estem | Потрібна річ у будь яких умовах

Часом буває так, що немає можливості прийняти комфортно душ, приходять на допомогу вологі серветки🥲 Але чи повноцінні це комфорт та відчуття чистоти?

А тепер уявіть що вам вдасться прийняти душ у різний умовах, навіть у найекстимальніших🙌🏼

Український бренд Estem виготовляє одноразовий душ у різних варіаціях. Кожен знаходиться в упаковці, яка легко відкривається.

На пакетиках міститься інформація про опис продукту, спосіб застосування та складові🙌🏼 Цей душ не потребує додаткового змивання, адже виробник усе передбачив і зробив так, щоб цей процес був максимально простим та комфортним.

Estem Classic та Comfort вони однакові по складових, містять одноразові губку та рушник. Від вас необхідно тільки 25мл води. Такий варіант підійде наприклад, під час поїздки потягом, автобусом чи авто; походу на природу, після спортзалу..

Estem Extreme разом з губкою та рушником, містить саше з водичкою обʼємом 25мл. Це чудовий варіант для ситуацій коли з водою дуже складно.

Склад усіх пакетиків однаковий:

Вода, Лаурет Сульфат Натрію, Хлористий Натрій, Кокоамфодіацетат Двонатрієвий, Кокамідопропілбетаїн, Лимонна Кислота, Гідроксид Натрію, Молочна Кислота, Пропіленгліколь, Яблучна Кислота, Екстракт Лікарського Розмарину, Екстракт Листя Камелії Китайської, Екстракт Квітки Гіркого Апельсину.

Спосіб застосування:

  1. Відкрити упаковку та дістати всі елементи комплекту.
  2. Помістити губку назад у відкриту упаковку.
  3. У відкриту упаковку з губкою всередині додати 25 мл води.
  4. Стискати упаковку з губкою до утворення піни.
  5. Використати губку для очищення тіла.
  6. Витерти тіло рушником, що міститься в комплекті.
  7. Після використання викинути у смітник.

Користування одноразовим душем від Estem це дуже швидко та зручно. Губка чудово піниться, зроблена з такого матеріалу, що максимально глибоко очищує шкіру. Після завершення процедури рушничком, немає відчуття липкості чи залишків мила, витирає абсолютно на сухо. Жодного дискомфорту, натомість - відчуття чистоти та свіжості. Щодо аромату, то він нейтральний в усіх трьох пакетиках, такий, що взагалі не відчувається. Чоловік спробував теж, і був приємно вражений практичністю та дією🙌🏼

Такий одноразовий душ це чудове рішення для особистої гігієни під час різних активностей поза домом, також підходить для догляду за лежачими, під час походу в гори, ліс, після вело прогулянки, в період довготривалого перебування в дорозі і т.д