Вся правда про кондиціонер від Inebrya. Чи дійсно він такий поганий як пишуть інші?
Реальний огляд та коментар щодо продукту
Прийшов на огляд мені кондиціонер-спрей від бренду Inebrya для блиску з ефектом глазурування (Inebrya Shecare Glazed Instant Liquid Shine Conditioner).
Косметикою від Inebrya я користуюсь давно (рекоменадція мого колориста та майстра-перукаря) і знайома з лінійкою для Блондинок та для фарбованого волосся - одразу кажу - якість та стан волоссячка мого-просто неперевершені після них.
Але зараз не про ці лінійки. На очі мені попалась нова пляшечка з новою колекцію - і звісно треба нове щось та спробувати.
Вигляд: маленька (250 мл) бутилочка з яскраво-рожевим кольором (що для мене як любителя всього рожевого просто wow)
Консистенція та аромат: спрей рідкий за структурою. А от про аромат тут треба вже поговорити детальніше. Я бачила що деякі дівчата писали що запах прям віддає відушкою та дуже різкий. По своєму користуванню та відчутті - мені взагалі нічим не віддає неприємним. Від слова зовсім (що,що, а по запахам я перша буду в черзі стояти). Тому те що комусь може бути неприємним-не означає що так буде для всіх. Тому це на смак та запах...Фломастери будуть у всіх зовсім різні..
Тепер перейдемо до застосування: Виробник на пляшці пише що кондициіонер треба наносити на вологе волосся після миття голови. Потримати хвилин 5 та змити.
Моє бачення та спосіб використання: Я наносила кондиціонер на вимите волосся та нічого не змивала. Просто робила укладку на браш як і завжди. Навіть не хочу пробувати по іншому. Бо волосся дійсно окрім запаху (ох ці мої фєтіши) має реально блискучий та доглянутий вигляд. Користуюсь цим спреєм вже місяць і кожного разу коли ним користуюсь задоволена.
Тому, моя рекомендасьйон:)
Коментарі (0)