Vik_Sem

Спекотне літо разом з AVENUE des PARFUMS.

Спекотне літо разом з AVENUE des PARFUMS.

Хочу поділитися з Вами своїм враженням від використання парфумерної води з дуже незвичною назвою – SPICY ZANZIBAR від бренду AVENUE des PARFUMS. Цікаво, чому цьому аромату вирішили дати саме таку назву? Напевно, тому що він має неповторний запах спецій, пікантний, екзотичний - саме такий як і подорож на екзотичний Африканський острів Занзібар.

Аромат SPICY ZANZIBAR переносить тебе на білосніжні пляжі під пальмами з бірюзовим Індійським океаном, де в розігрітому повітрі ніби витає атмосфера свята та веселощів з домішкою ароматів сухої трави, спецій, перестиглих ягід та фруктів.

Упаковка та дизайн

Оформлення упаковки та флакона виконано у мінімалістичному стилі, аналогічне оформленню інших ароматів бренду – біла коробочка із символікою бренду, усередині лежить флакон. Флакон виконаний з важкого, прозорого скла з білою наклейкою, на якій нанесено мінімум інформації – назву бренду та аромату. Кришка срібна. Пульверизатор працює справно.

Обʼєм - 50 мл.

Спекотне літо разом з AVENUE des PARFUMS.

Аромат SPICY ZANZIBAR належить до групи ароматів східні, деревні.

Піраміда аромату:

Початкова нота: амалфі, чорнобривці, чорна смородина, бергамот.

Нота серця: жасмин, фіалка, цикламен.

Кінцева нота: амбра, ветивер, кедр, мускус.

Чим для мене пахне SPICY ZANZIBAR ?

Я відчуваю в цьому ароматі практично всі ноти, за винятком хіба що фіалки, жасмину та мускусу. Але найбільше люблю SPICY ZANZIBAR за чорнобривці, амальфійський лимон з апельсином, чорну смородину та ветивер. Чорнобривці надають аромату свого роду родзинку - вони мають яскраво виражений, дуже незвичайний, трохи гіркуватий аромат, який дуже виграшно поєднується з солодкою смородиною та з цитрусовою кислинкою лимона. Ветивер додає аромату породистості, за його рахунок аромат звучить дуже стильно, молодіжно, дорого.

SPICY ZANZIBAR – це вибух позитивних емоцій. Його шлейф хочеться ловити знову і знову, причому не тільки від себе, а й від оточуючих. Він дуже багатогранний, і ніколи не розкриється однаково на чоловікові та жінці. Також розкриття аромату залежить і від погодних умов. У холодну пору року переважають кедр та ветивер, а в теплі аромат пом'якшується, і на перший план виходить солодка смородина. У SPICY ZANZIBAR, на мій погляд, поєднується непоєднуване, як, наприклад, амальфійський лимон з апельсином і чорнобривці. Але, при цьому, аромат дуже гармонійний і добре скроєний, всі нотки дружать між собою, красиво переплітаються і доповнюють одна одну.

Для якої пори року:

Аромат дуже універсальний і підійде для будь-якої пори року.

Кому підійде:

Унісекс аромат, на мій погляд, однаково добре підійде як молодим дівчатам та юнакам, так і чоловікам та жінкам старшого віку. Цей факт знову ж таки вказує на універсальність аромату SPICY ZANZIBAR.

Куди носити:

Аромат не гучний і не задушливий, тому буде доречний як в офісі та на навчанні, так і для прогулянок на відкритому повітрі.

Стійкість та шлейф:

Стійкість аромату середня. На шкірі тримається близько 4 годин, на одязі 6-8 годин. Шлейф середній, особливо відчутний приблизно протягом 2 годин після нанесення.

Висновки:

Мені подобається SPICY ZANZIBAR за його незвичність та багатогранність. До його створення доклали руку справжні майстри своєї справи, які змогли в цьому ароматі поєднати непоєднуване, а також за всієї його яскравості та незвичайності, зробити абсолютно універсальний аромат, який однаково підійде всім, незважаючи на статус, вік та стать.