Скраб для брів? Так!
Всім привіт! А ви знали, що буває скраб для брів? Ні? Нічого страшного! Я зараз вам про нього розповім!
А якщо чули, а може, навіть пробували такий скрабик, то все одно заглядайте! Сьогодні я хочу Вам розповісти про дуже класний скраб для брів від бренду JOLY:LAB.
Використання скрабу для брів є одним із важливих етапів підготовки перед біотатуажем брів (використання хни як барвника). Біотатуаж брів вже давно не вважається якимось "пережитком минулого", а дедалі більше набирає обертів у б'юті-індустрії.
Крім того, що скраб готує брови до біотатуажу для більш рівного нанесення хни, також покращує кровообіг, за рахунок чого прискорюється зростання нових волосків. Це буде дуже корисним пунктом для тих, хто хоче відростити брови або змінити природну форму.
Упаковка:
Упаковка у скрабу – це щось! Я дуже люблю мінімалізм у багатьох речах. І дизайн цього засобу привернув мою увагу одразу ж, як я його побачила.
Скраб упакований в картонну яскраву коробочку, в ній середня за величиною баночка, з кришкою, що загвинчується. На кришці та на бочку є наклейки з назвою та додатковою інформацією про продукт.
Склад та основні компоненти
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Dimethicone, Ricinus Communis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Panthenol, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalyl Acetate, Hexyl Cinnamal, CI 42090, CI 19140.
- дрібні абрикосові кісточки, делікатно скрабують, не пошкоджуючи шкіру та волосяні фолікули.
- рицинова олія, олія авокадо та олія жожоба в комплексі, зволожують шкіру, стимулюють ріст волосся, забезпечують блиск та насичують брови вітамінами та поживними елементами.
- пантенол, також відомий як провітамін B5, зменшує подразнення та покращує стан волосся, роблячи їх більш міцними та здоровими.
Знявши захисну мембрану, ми вже можемо розглянути сам скраб:)
Об'єм продукту, якщо чесно, вражає! А з урахуванням того, що на брівки його потрібна дуже мала кількість, то витрата буде суперекономічною.
Колір у скрабу ніжно бірюзовий з дрібними чорними (темно-сірими?) скрабуючими частинками.
Консистенція і текстура - скраб у міру густий, з дуже ніжною та легкою текстурою. Якщо порівнювати зі звичними скрабами для обличчя, то скраб від JOLY:LAB, як на мене, не такий щільний. Але це пояснюється тим, що для брів щільна текстура не була б зручною. Однак, при використанні скраб не стікає, що важливо.
Запах - я чую якийсь дуже знайомий аромат, але якщо чесно, не можу зрозуміти, що ж це конкректно. Запах ненав'язливий і дуже приємний. Якщо так можна сказати, він "не дешевий", саме такі аромати використовуються в косметичних продуктах ніші "люкс". І дуже тішить, що у цієї професійної доглядової косметики такий приємний аромат.
Скрабуючі частинки хоч на перший погляд великі, але вони дуже делікатно скрабують шкіру, не травмуючи її. Скраб легко розподіляється по шкірі, і не застряє між волосинками. Змивається чудово!
Застосування:
Насамперед я видаляю залишки макіяжу міцелярною водою, і на очищену шкіру наношу скраб. За рекомендацією виробника масажую брови. І змиваю скраб теплою водою.
Мені подобається ефект від нього! Він чудово справляється зі своїм завданням. Добре відлущує. Шкіра після використання не червоніє, з'являється відчуття свіжості і вона починає дихати. Після змивання скрабу відсутній липкий або масляний шар, але шкіра на дотик і зовнішній вигляд у рази ніжніша, ніж до застосування скрабу. І здається, що вона стала зволожена втричі більше, ніж була.
Якщо Ви хочете "ВАУ-ефект" як після відвідування салону краси ... але не знаєте, як цього досягти в домашніх умовах, то раджу спробувати цей скраб!
Коментарі (0)