ДУЖЕ АКТУАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК
від Mermade
Дуже дякую, бренду MERMADE за подарунок ❤️
Я обожнюю їх запалювати свічки коли читаю, коли займаюся англіською, просто під час вечері або відразу після прибирання в чистій кімнаті.
Після того, як я прочитала книгу "Книга Маленька книга хюґе. Як жити добре по-данськи" якось свічки набрали ще більшої цінності в моєму домі. Вони створюють нереальний затишок, особливо в холодніші пори року та підіймають настрій. Я іноді можу просто пити чай та спостерігати за тим як горить свічка і потріскує або просто плавиться віск.
Дана свічка знаходиться у гіпсовому кашпо м'ятного кольору, яке дуже гарно виглядає. Вона виконана з рослинного воску, я думаю, що саме з соєвого, в ній два тканевих гноти, що доволяють їй плавитися рівномірно.
Особливості ароматичної свічки Home Aura від Mermade:
- нотки ванільної олії заспокоює та допомагає поринути у релакс;
- пряність кориці допомагає сконцентрувати увагу та стимулює роботу мозку;
- гвоздика повертає в тонус після важкого дня або гучної вечірки;
- боби тонка знімають напругу у м’язах.
А також форма напівкола дозволяє поєднувати дві свічки між собою, щоб отримати більше світла та аромату, що як на мене дуже прикольно)
У бренду представлено 5 різних ароматів та кольорів свічкок Mystic Love - рожева, Magic Ritual - блакитна, Good Karma - лавандова, Pure Energy - бежева та Home Aura - м'ятна.
Маленькі поради по догляду за свічками:
- Що важливо після кожного горіння, як і в деревяних так і в тканевих гнотах, це після застигання воску завжди підрізати або забирти легко серветкою частини спаленого гноту, щоб свічка не диміла сильно та гніт не осипався до воску.
- Також важливо, щоб свічка горіла не менше години, щоб віск повінстю розчинився і не утворювалися лунки, які будуть змінювати периметр горіння свічки і у вас буде просто яма. І в результаті пів свічки ви просто викинете. Не робіть так!
Діліться своїми улюбленими свічками та лайфхаками по догляду ними)
Взагалі запалюєте свічки для затишку?
Коментарі (0)