krutoguuz

ДУЖЕ АКТУАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК

Дуже дякую, бренду MERMADE за подарунок ❤️

Я обожнюю їх запалювати свічки коли читаю, коли займаюся англіською, просто під час вечері або відразу після прибирання в чистій кімнаті.

Після того, як я прочитала книгу "Книга Маленька книга хюґе. Як жити добре по-данськи" якось свічки набрали ще більшої цінності в моєму домі. Вони створюють нереальний затишок, особливо в холодніші пори року та підіймають настрій. Я іноді можу просто пити чай та спостерігати за тим як горить свічка і потріскує або просто плавиться віск.

Дана свічка знаходиться у гіпсовому кашпо м'ятного кольору, яке дуже гарно виглядає. Вона виконана з рослинного воску, я думаю, що саме з соєвого, в ній два тканевих гноти, що доволяють їй плавитися рівномірно.

Особливості ароматичної свічки Home Aura від Mermade:

- нотки ванільної олії заспокоює та допомагає поринути у релакс;
- пряність кориці допомагає сконцентрувати увагу та стимулює роботу мозку;
- гвоздика повертає в тонус після важкого дня або гучної вечірки;
- боби тонка знімають напругу у м’язах.

А також форма напівкола дозволяє поєднувати дві свічки між собою, щоб отримати більше світла та аромату, що як на мене дуже прикольно)

У бренду представлено 5 різних ароматів та кольорів свічкок Mystic Love - рожева, Magic Ritual - блакитна, Good Karma - лавандова, Pure Energy - бежева та Home Aura - м'ятна.

Маленькі поради по догляду за свічками:

1. Що важливо після кожного горіння, як і в деревяних так і в тканевих гнотах, це після застигання воску завжди підрізати або забирти легко серветкою частини спаленого гноту, щоб свічка не диміла сильно та гніт не осипався до воску.
  2. Також важливо, щоб свічка горіла не менше години, щоб віск повінстю розчинився і не утворювалися лунки, які будуть змінювати периметр горіння свічки і у вас буде просто яма. І в результаті пів свічки ви просто викинете. Не робіть так!

Діліться своїми улюбленими свічками та лайфхаками по догляду ними)

Взагалі запалюєте свічки для затишку?