NikVik

Відновлююча маска для чоловіків

Знаєте буває такий моментколи в певний час приходить той чи інший засіб вчасно . Думаю якщо це не був кінець літа то мій чоловік не спробував . Крім віку і шкідливого сонця шкіра стає вже не та . Не тільки дівчата , мають доглядати за собою, а і чоловіки . Мій чоловік раніше був противником різних засобів але настав той час коли його теж зацікавили засоби для відновлення шкіри .

Отже скористались відновлююча маска для чоловіків

Piel Cosmetics Men Intense Rescue Mask

Перші враження були йому не дуже відчуття пекучості , відчувається ментол у засобі , можливо він дає свою дію, а можливо просто шкіра не звикла до засобів, але в наступні рази вже все було добре .

Зверніть увагу на фото . Як для мене одразу видно що шкіра стала ніжнішою, мягкішою навіть тон шкіри змінився став рівніший . Думаю якщо на постійній основі використовувати то набагато ліпший буде ефект .

На другому фото показано . До , під час і що отримали . Тут вже на Ваш розсуд . Як для мене все класно . І доречі отримати від чоловіка гарний відгук на продукцію це вважається достовірним фактором .

Чому наважився : Переваги:

• Ефірна олія пачулі освіжає, живить, заспокоює та розгладжує шкіру.
  • Гідрованс відновлює баланс вологи в тканинах шкіри, зволожує.
  • Вітамін РР покращує колір обличчя, вирівнює тон.
  • Вітаміни А і С та біофункціональна форма вітаміну Е забезпечують потужний антиоксидантний захист, заспокоюють, сприяють усуненню подразнень, відновлюють колір шкіри.
  • Біокомплекс Artemia Salina (екстракт GP4G)зволожує, насичує клітини енергією, захищає їх клітини ДНК від впливу ультрафіолету та фотостаріння, стимулює регенерацію тканин.
  • Бетаїн регулює рівень вологи у шкірі.
  • Пантенол заспокоює подразнення, пом'якшує, прискорює процеси регенерації.
  • Гель алое віра зволожує, відновлює, тонізує шкіру та повертає почуття комфорту.
  • Гіалуронова кислота попереджає втрату вологи, покращує еластичність та пружність, попереджає сухість та лущення.
  • Ментол дарує відчуття приємної прохолоди.
  • Наносрібло має безпечну антибактеріальну дію.