Зубна паста відбілююча Luminous
Colgate Max White
Люблю пробувати нові та періодично змінювати пасти,бо мої зубки швидко звикають до попередніх. А зараз взагалі використовую зранку одну пасту, а ввечері іншу.
Саме цю Colgate Max White Luminous я зараз використовую ввечері перед сном.
Чому саме ввечері? А тому, що вона дуже гарно очищає та шліфує поверхню, забирає залишки їжі, наліт від кави та чаю.
Я користуюсь електричною зубною щіткою, розхід у пасти не дуже великий.
В перші рази застосування мені здалося, що аж занадто вона сильно шліфує емаль, але за пару днів це відчуття зникло. Справа в тому, що я перед тим використовувала мʼякшу пасту, без абразивних частинок.
Паста Colgate Max White Luminous має дрібні сині абразивні частинки, які чудово зачищають емаль.
У складі пасти 0,145% фториду натрію.
Паста має приємний смак, який не заважає мені. Після чищення не лишається неприємного присмаку , в мене так буває від деяких паст, що смак не підходить, буває відчуття ніби «вʼяже рот». А тут дійсно мʼякий приємний присмак.
Паста у зручному тюбику, дуже гарно витискається потрібна кількість.
Пасту треба використовувати з обережністю, не ковтати.
Звісно, тільки паста не зробить дива, якщо зуби від природи мають темний відтінок, але якщо ви регулярно вживаєте каву, чай, то такий наліт вона дуже гарно шліфує. Ясна в мене чутливі, але ніякого подразнення паста не викликала.
Взагалом, мені сподобалось використання цієї зубної пасти.
Коментарі (0)