Honest Products: Комбо-чарівники для вашого волосся
Український бренд, що перетворює буденний догляд у ритуал краси 🇺🇦
Це комбо мені подарували, і, чесно кажучи, я спочатку була трохи скептично налаштована.
У вас коли-небудь був момент, коли ви отримуєте щось в подарунок і думаєте: "Ну, добре, спробую"? Саме так я себе відчувала. Але, як виявилося, цей подарунок став справжнім відкриттям! Після кількох використань я зрозуміла, що переді мною – не просто черговий шампунь, а справжній скарб у світі догляду за волоссям.
Дизайн 🖼️
Дизайн упаковки стриманий і водночас елегантний, виконаний у білому кольорі, що надає продуктам чистоти і свіжості. Шрифти сучасні та лаконічні, без зайвих елементів, з чітким наголосом на назві бренду та призначенні засобу. Загалом, виглядають дорого і підкреслюють, що всередині – дійсно якісна продукція.
Склад 📊
Що стосується складу, то він настільки насичений корисними компонентами, що можна подумати, ніби це рецепт бабусиної маски для волосся, тільки з сучасним підходом. Олії ши, кокоса, оливки, екстракти бавовни, мед і навіть жовток яйця – усе це звучить як рецепт для приготування не тільки красивого, але й здорового волосся. І коли бачиш ці інгредієнти, відразу відчуваєш, що догляд буде не тільки ефективним, а й дбайливим.
Спосіб застосування ✨
Використання шампуню й бальзаму – це своєрідний ритуал, який не тільки очищує й живить волосся, але й забезпечує захист від зовнішніх факторів. Шампунь наноситься на вологе волосся, піниться, наче густий десерт, а після цього легко змивається. Бальзам додається на чисте вологе волосся, залишається на кілька хвилин, а потім змивається, залишаючи волосся м'яким і шовковистим.
Основне та враження : 🌱