Чоловічий набір для волосся та тіла від BARBARIAN .
Хочу поділитися з вами своїми враженнями від цього набору, роблю такі відгуки вперше тому буду вдячний за підтримку та зворотній зв'язок.
Розпочнемо з того що входить в цей набір :
- Шампунь для щоденного використання BARBARIAN Daily Care. Забезпечує ретельне та дбайливе очищення , зберігаючи природний баланс вологи у волоссі та запобігає пересушуванню шкіри голови . Має в складі рослинні протеїни та кофеїн. Рослинні протеїни - зміцнюють волосся , кофеїн - посилює кровообіг та сприяє росту волосся.
- Гель для душу тонізувальний BARBARIAN Body Refresh . Делікатно та ефективно очищає шкіру та дарує тривалн відчуття чистоти та свіжості . Засіб глибоко живить та зволожує шкіру , захищає від втрати вологи , сприяє регенерації. Яскравий цитрусовий аромат бадьорить та заряджає позитивною енергією на весь день.
- Сольовий спрей текстурувальний для волосся BARBARIAN Texturizing Hair. Розроблений спеціально для створення природних укладок. Надає волоссю об'єм та блиск без обтяження. Збагачений морською сіллю та олією авокадо , забезпечує тривалу фіксацію і догляд за волоссям.
- Крем для гоління заспокійливий BARBARIAN Daily Soothing . Забезпечує комфортне гоління без подразнень . Завдяки екстрактам центели азіатської та алое вера засіб вирізняється протизапальними властивостями , заспокоює та зволожує шкіру, стимулює загоєння ран .
- Отримав цей набір від MakeUp та залишився приємно враженим . Ця лінійка дуже сподобалась . 😌
- Одразу після нанесення шампуню волосся стало м'яке та гладеньке, а яскравий цитрусовий аромат заполонив всю ванну кімнату . 🤤
- Гель для душу то взагалі топовий продукт , завдяки тому що в складі є м'ята, все тіло огортає неймовірне відчуття чистоти та свіжості. 🤤 Також має яскравий та насичений цитрусовий 🍋🟩 аромат . Після використання гелю шкіра стала дуже напитаною, м'якою та шовковистою . Спробував вмити ним обличчя і був в шоці яка шкіра стала м'яка та волога , немає відчуття пересушування яке було від спеціальних засобів для вмивання ...
- Сольовий спрей для мене просто знахідка . 🤩 Він так класно фіксує укладку , і виглядає максимально природньо . Немає обтяження, є об'єм , є фіксація . Виконав свій обов'язок на всі 1000%
- Крем для гоління має дуже приємну текстуру , аромат , та приємно освіжає та зволожує шкіру. 🤩
- В загальному можу сказати що щиро рекомендую вам спробувати цей набір , не пожалкуєте ! Буду рекомендувати всім своїм знайомим та друзям , в рахунок того що набір має дуже гарний та презентабельний вигляд - можна дарувати на подарунок )) І від якості будете вражені 🤩
Коментарі (0)