Yana__matviets

Mixtura Cleansing Oil Atlas|Гідрофільна олія "Атлас"

Я дуже полюбляю двоетапне очищення обличчя

А ще я дуже полюбила бренд Mixtura

Тому сьогодні про гідрофільну олійку "Атлас"

Пакування: скляний, затемнений флакон об'ємом 100ml .Дозатор помпа

Тестура: не інакше це рідкий мед! 🍯 Дуже економна у використанні

Аромат: мені здається у Mixtura немає поганих ароматів. Запах олійки це різнотрав'я. Мене ці аромати завжди переносять подумки саме у Карпати

Бренд має 3 олійки на вибір

• Oil Tokio - для жирної, комбінованої, проблемної шкіри
  • Santa Fe Cleansing Oil - для всіх типів шкіри
  • Atlas - для сухої та чутливої шкіри

Саме для себе її я і обрала)

100% компонентів рослинного походження. 47% компонент мають сертифікати ECOCERT

🌱Гліцерин – зволожує шкіру

🌱Касторова олія – має антибактеріальні властивості, пом’якшує шкіру та сприяє регенерації.

🌱Caprylic– легкий емолент

🌱Вода

🌱Сквалан – пом'якшує шкіру, підтримує її бар'єрні функції, забезпечує тривале зволоження.

🌱Олія насіння бораго – багата на гамма-ліноленову кислоту, заспокоює шкіру, знімає запалення та покращує її еластичність.

🌱Олія макадамії – живить і відновлює шкіру, містить вітаміни та жирні кислоти, які сприяють регенерації.

🌱Олія авокадо – глибоко зволожує та живить шкіру, містить вітаміни та антиоксиданти, що сприяють її здоров'ю.

🌱Sucrose Stearate – натуральний емульгатор

🌱Екстракт мікроводоростей – багатий на поживні речовини, зволожує, захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

🌱Лецитин – забезпечує живлення та зволоження шкіри, підвищує її пружність і еластичність.

🌱Екстракт насіння гранату – потужний антиоксидант, бореться зі старінням, стимулює регенерацію клітин.

🌱Triethyl Citrate – використовують як натуральний консервант, має антиоксидантні властивості.

🌱Олія насіння соняшнику – багата на вітамін E, зволожує шкіру та зміцнює її бар'єрну функцію.

🌱Токофероли – форми вітаміну E, діють як антиоксиданти, захищаючи шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів.

🌱Алкоголь – діє як розчинник та консервант, забезпечуючи стабільність формули. 🌱Екстракт листя розмарину – природний консервант з антибактеріальними та антиоксидантними властивостями.

🌱Олія лаванди – заспокоює шкіру, має антисептичні властивості, приємний аромат.

🌱Олія солодкого апельсину – освіжає, тонізує шкіру, має антиоксидантні властивості, надає продукту приємний аромат.

🌱Екстракт листя шавлії – знімає запалення, має антибактеріальні властивості, регулює жирність шкіри.

🌱Ascorbyl Palmitate – стабільна форма вітаміну C, бореться зі старінням, освітлює шкіру та покращує її тон.

🌱Екстракт плодів шизандри – антиоксидант, що сприяє регенерації шкіри та підвищує її еластичність.

🌱Олія розмарину – має антисептичні, антиоксидантні властивості, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Враження

Ніжне, пахуче, гарно змиває макіяж

Шкіра після очищення ніжна

Підходить для інтимної гігієни (ну таке я точно перший раз зустрічаю!)

Не забиває пори та запобігає появі комедонів

Не тестується на тваринах

Тест-драйв

Як бачите олійка гарно справляється з всіма засобами які я маю

А чого ще треба бажати? 🫶