Mixtura Cleansing Oil Atlas|Гід рофільна олія "Атлас"
І по традиції її тест-драйв
Я дуже полюбляю двоетапне очищення обличчя
А ще я дуже полюбила бренд Mixtura
Тому сьогодні про гідрофільну олійку "Атлас"
Пакування: скляний, затемнений флакон об'ємом 100ml .Дозатор помпа
Тестура: не інакше це рідкий мед! 🍯 Дуже економна у використанні
Аромат: мені здається у Mixtura немає поганих ароматів. Запах олійки це різнотрав'я. Мене ці аромати завжди переносять подумки саме у Карпати
Бренд має 3 олійки на вибір
- Oil Tokio - для жирної, комбінованої, проблемної шкіри
- Santa Fe Cleansing Oil - для всіх типів шкіри
- Atlas - для сухої та чутливої шкіри
Саме для себе її я і обрала)
Склад величенький
100% компонентів рослинного походження. 47% компонент мають сертифікати ECOCERT
🌱Гліцерин – зволожує шкіру
🌱Касторова олія – має антибактеріальні властивості, пом’якшує шкіру та сприяє регенерації.
🌱Caprylic– легкий емолент
🌱Вода
🌱Сквалан – пом'якшує шкіру, підтримує її бар'єрні функції, забезпечує тривале зволоження.
🌱Олія насіння бораго – багата на гамма-ліноленову кислоту, заспокоює шкіру, знімає запалення та покращує її еластичність.
🌱Олія макадамії – живить і відновлює шкіру, містить вітаміни та жирні кислоти, які сприяють регенерації.
🌱Олія авокадо – глибоко зволожує та живить шкіру, містить вітаміни та антиоксиданти, що сприяють її здоров'ю.
🌱Sucrose Stearate – натуральний емульгатор
🌱Екстракт мікроводоростей – багатий на поживні речовини, зволожує, захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
🌱Лецитин – забезпечує живлення та зволоження шкіри, підвищує її пружність і еластичність.
🌱Екстракт насіння гранату – потужний антиоксидант, бореться зі старінням, стимулює регенерацію клітин.
🌱Triethyl Citrate – використовують як натуральний консервант, має антиоксидантні властивості.
🌱Олія насіння соняшнику – багата на вітамін E, зволожує шкіру та зміцнює її бар'єрну функцію.
🌱Токофероли – форми вітаміну E, діють як антиоксиданти, захищаючи шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів.
🌱Алкоголь – діє як розчинник та консервант, забезпечуючи стабільність формули. 🌱Екстракт листя розмарину – природний консервант з антибактеріальними та антиоксидантними властивостями.
🌱Олія лаванди – заспокоює шкіру, має антисептичні властивості, приємний аромат.
🌱Олія солодкого апельсину – освіжає, тонізує шкіру, має антиоксидантні властивості, надає продукту приємний аромат.
🌱Екстракт листя шавлії – знімає запалення, має антибактеріальні властивості, регулює жирність шкіри.
🌱Ascorbyl Palmitate – стабільна форма вітаміну C, бореться зі старінням, освітлює шкіру та покращує її тон.
🌱Екстракт плодів шизандри – антиоксидант, що сприяє регенерації шкіри та підвищує її еластичність.
🌱Олія розмарину – має антисептичні, антиоксидантні властивості, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
.
Враження
Ніжне, пахуче, гарно змиває макіяж
Шкіра після очищення ніжна
Підходить для інтимної гігієни (ну таке я точно перший раз зустрічаю!)
Не забиває пори та запобігає появі комедонів
Не тестується на тваринах
Тест-драйв
Як бачите олійка гарно справляється з всіма засобами які я маю
А чого ще треба бажати? 🫶
Коментарі (0)