BARBERS | Парфумований дезодорант Musk & Vetiver
Ароматний улюбленець мого чоловіка
Привітик любі🌹
Дезодорант - це, напевно, один із тих косметичних продуктів який є у кожного вдома і використовується щоденно. Тому хочеться щоб цей засіб був максимально ефективним та з хорошим складом. Саме таким засобом-улюбленцем виявився для мого чоловіка парфумований дезодорант Musk & Vetiver від професійного бренду Barbers.
ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 50 г.
Бренд: Barbers (Україна)
Вік: 18+
Призначення: від запаху, захист від поту
Класифікація: професійна
Термін придатності: 12 місяців після відкриття
СКЛАД
Дуже важливий той факт, що у складі засобу відсутні парабени, алюміній і спирт:
Propylene Glycol, Aqua (Water), Sodium Stearate, Triethyl Citrate, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Citral, CI 42090.
ОФОРМЛЕННЯ
Класичний чорний пластиковий флакон. Мужній стильний дизайн.
Кришка легко закручується, під нею наявна ще одна прозора захисна кришечка, яка допомагає зберегти цілісність вмісту.
Знизу коліщатко, яке «викручує» стік дезодоранту у потрібній кількості.
На етикетці - інформація про виробника, склад, обʼєм, термін придатності тощо.
КОЛІР ТА КОНСИСТЕНЦІЯ
Стік гарного блакитного кольору, він напівпрозорий, виглядає красиво. Але в житті його викручувати у великій кількості немає сенсу, це незручно. Щоразу потрібно лише злегка повертати коліщатко.
Консистенція у дезодоранту щільна, він добре тримає форму. Навіть за температури +30 градусів і вище нічого не витікає, не плавиться, все нормально. Текстура волога, але не липка/рідка при нанесенні.
Після нанесення шкіра трохи волога, не липка, не блищить. Можна почекати кілька хвилин, а потім одягатися.
АРОМАТ
Цей запах не різкий. Що, як на мене, величезний плюс. Він свіжий, цитрусово-деревний, я би сказала більше - мені взагалі нагадує суміш морського бризу, листя цитрусів, та дерева. Це неможливо описати. Запах такий вайбовий, чистий, його хочеться вдихати знову і знову. Аромат тримається на шкірі досить довго, на відміну від багатьох інших дезодорантів.
Запах дуже актуальний, що сподобається і юнакам, і солідним чоловікам зрілого віку.
ВИТРАТА
Мінімальна! Такий формат досить економний, одного дезодоранту вистачить на довго.
ЗАСТОСУВАННЯ
Наносимо дезодорант тільки на суху і чисту шкіру. Адже при нанесенні будь-якого засобу на брудну шкіру на ефект чекати не варто.
ВРАЖЕННЯ
Чоловіку дуже подобається цей дезодорант, адже при його доволі активному способі життя засіб повністю захищає від запаху поту.
Ніяких неприємних нюансів у вигляді подразнення, печіння чи алергічної реакції дезодорант не викликає.
Слідів на шкірі та одязі від засобу не залишається.
Приємний свіжий аромат тримається довго.
Оскільки мінуси відсутні, я можу виділити лише плюси засобу:
+ чудовий аромат
+ економна витрата
+ зручна упаковка
+ нежирна текстура
+ не залишає слідів на одязі та шкірі
+ захищає від запаху поту
+ стильний приємний дизайн
Коментарі (0)