ANN_DI

12-годинний олівець для очей – більше, ніж просто підводка

Завжди мріяла про такий олівець для очей, який зранку намалював – і забула про нього до самого вечора. Ну, принаймні до того моменту, коли нарешті вирішиш лягти спати.

Отож, мій вибір впав на 12-годинний водостійкий олівець від Sephora.

Але чи виправдав він мої очікування? Читайте далі!

Все просто, як два на два: підгострили олівець, нанесли лінію вздовж повіки – і готово! Для більш інтенсивного погляду можна зробити кілька шарів. А щоб зняти його ввечері, скористайтеся засобом для зняття водостійкого макіяжу.

1. Стійкість на цілий день: Олівець тримається до 12 годин без розтікання і змазування.
  2. Водостійкість: Не боїться ні дощу, ні сліз, ні води в басейні.
  3. Інтенсивні кольори: Вибір з 24 відтінків – від класичних до яскравих і сміливих.
  4. Різні обробки: Матові, блискучі та мерехтливі фініші для будь-якого настрою та образу.
  5. Легке нанесення: Кремова текстура дозволяє наносити лінії точно і швидко, навіть якщо ви не візажист.

7. Враження:

Ну що сказати – олівець дійсно витримує 12 годин і навіть більше! Навіть після дощу я виглядала так, наче щойно закінчила малювати стрілки. Він ну нереально стійкий.

А ще, якщо хочете отримати трохи інший колір, то підложку можна зробити ось цим олівчином.

https://club.makeup.com.ua/post/49020/

Дівчата, а ви знайшли свій улюблений олівець для очей? Поділіться своїми фаворитами, бо з таким вибором важко не розгубитися!