Vik_Sem

WiSHLiST _СИРОВАТКА З ВІТАМІНОМ C ТА E

WiSHLiST _СИРОВАТКА З ВІТАМІНОМ C ТА E

Це вже не перший засіб з вітаміном С на моїй поличці, моя шкіра його полюбила і я чудово бачу результат, навіть не при регулярному застосуванні.

Всі флакони виконані в яскравому, молодіжному стилі та мінімалістичному дизайні , кожна сироватка лінійки відрізняються за кольором. За класикою, для таких засобів-кришечка з піпеткою, претензій до якості упаковки не виникло.

Вітамін С не синтезується в шкірі самостійно, зате чудово впливає на вироблення колагену, що зміцнює шкіру. Отримати вітамін С можливо лише із зовнішніх джерел, тому використання косметичного вітаміну С – одне з рішень для тих, кому необхідно зміцнити стінки судин, вирівняти тон шкіри, надати їй сяйва, а також збільшити тонус та щільність.

Сироватка містить 0,5 % вітаміну С у формі Bis-Glyceryl Ascorbate.

Біс-гліцерил аскорбат є новим похідним аскорбінової кислоти з покращеною шкірною проникністю та стабільністю на епідермісі шкіри - «багатий зволожуючий вітамін С», є новим стабільним похідним вітаміну С, отриманим шляхом зв’язування вітаміну С (аскорбінової кислоти) і двох гліцерильних груп за оригінальною технологією.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:

  • СИРОВАТКА З ВІТАМІНОМ C ТА E WiSHLiST
  • ОБ'ЄМ - 30 мл
  • ВИРОБНИЦТВО - УКРАЇНА
  • ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ - 24 місяці / 3 місяці після відкриття
WiSHLiST _СИРОВАТКА З ВІТАМІНОМ C ТА E

Цитата косметолога:

"Сироватка з вітамінами C та E – це справжня знахідка для тих, хто прагне досягти бездоганного тону шкіри та молодого вигляду. Вона не тільки освітлює, але й забезпечує захист від негативних впливів навколишнього середовища."

СКЛАД INCI: Aqua, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Xylitylglucoside, Tocopheryl Acetate, Ferulic acid, Bis-Glyceryl Ascorbate, Anhydroxylitol, Xylitol, Glycerin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid.

Активні інгредієнти:

  • Вітамін E – 1% – захищає шкіру від ушкоджень вільними радикалами, сприяє регенерації клітин, зволожує та зміцнює бар'єрні функції шкіри.
  • Вітамін C – 0.5% – зменшує пігментацію, стимулює синтез колагену, надає шкірі сяяння і покращує її тон.
  • Ферулова кислота – 0.5% – підсилює дію вітамінів C та E, запобігає фотостарінню і забезпечує тривалий захист шкіри.

Продається сироватка у невеликій яскравій коробці з усією потрібною інформацією. Оформлення дуже яскраве, але приємне для очей.

Сама пляшечка зроблена з темного скла з кришечкою-піпеткою, що закручується. Така пляшечка добре захищає вітамін С від сонячного світла. Пляшечка з кришкою захищена невеликою прозорою наклейкою, що гарантує відсутність відкриття до потрапляння у ваше користування.

Сироватка має легкий молочний відтінок. Консистенція трохи масляниста, але без жирності.

Аромат не надто інтенсивний, але й не дратує. Пахне стандартно для цього активу чимось близьким до апельсину чи мандарину. Мені подобається цей запах, але на шкірі він тримається буквально лише кілька хвилин після нанесення, потім злітає.

Вітамін С – це ранковий вітамін, тому я не стала відходити від стандартної схеми використання та наносила його після ранкового вмивання та тонізування шкіри. Потім давала йому хвилинку-дві вбратися і наносила крем. А потім і санскрін.

Сироватка у використанні дуже приємна. Вона трохи масляниста при нанесенні, але водночас досить легка. Тому вона швидко вбирається, залишаючи після себе шовковисту шкіру. З кремом, санскрином та тоном не конфліктує. Ефекту пирога при такому нанесенні не виникає. Витрата мінімальна, кількох крапель мені вистачає і на обличчя, і на шию.

РЕЗУЛЬТАТИ

Тепер поговоримо про результати використання.

Перше, що помічаєш при регулярному використанні вітаміну С - це сяючий тон шкіри. Відходять тьмяність і сірість шкіри. Тон вирівнюється і обличчя стає свіжішим. Звичайно, все це відбувається не одразу, а поступово.

У мене зараз, в принципі, не проблемна шкіра. Так, бувають іноді запалення, але вони як правило точкові і проходять протягом декількох днів. Тому все, що мені треба – це підтримувати шкіру в максимально здоровому вигляді, з чим ця сироватка успішно справляється.

Вона і з тоном добре працює, і пружність надає. Сироватка звичайно не може повернути час назад, але дрібні зморшки згладити їй цілком під силу).

Сироватка дуже м'яка за своїм впливом, вона не дратує шкіру та не провокує висипання.

Тому я рекомендую додати її у свій WISHLIST, а я поки що замовлю ще одну і подрузі))