August Favorites
💞
Приєднуюсь до цікавого челeнджу від Missmili на завершення спекотного літа 🍇
Мої фаворити серпня це мікс із засобів, які стали улюбленими давно і нових, які у моїй косметичці поселяться надовго 😁
Шампунь Wonder Bubble
Не розбирала по складу, сульфатний. З неймовірно смачним запахом і робить принаймні частину з обіцяного - волосся після нього не пересушене. Користуюсь кілька разів на тиждень. В кошику на MakeUp нова банка, здається, третя за рахунком, бо останнім часом за ним треба полювати.
Сироватка та ба льзам для губ Hillary
Доглядова парочка від Hillary нові для мене.
Неймовірно легка сироватка з хорошим ефектом. Увага! на сайті склад не відповідає тому, що на баночці. SPF фільтр - Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine.
Sun Defense Lip Balm зі смаком манго пахучий і солодкий. Трохи плавиться в в спеку, проте зволожує добре.
Олійка та олівець для губ від NYX
Дуо NYX Fat Oil в кольорі Follow Back та NYX Line Loud 03- Goal Crusher - нов енькі, захотілось спробувати щось сяйне на літо. Не прогадала 🥰
Туш Maybelline
Без зайвих слів: улюблениця Sky High від Maybelline у відтінку бургунді.
Спрей Yves Rosher
Парфумований спрей для тіла дочекався уваги. Не знаю, як пахнуть оливкові квіти, спрей пахне ніжно, квітково і ненав"язливо. Якщо вірити напису про 79% спирту у складі, може замінити антисептик 😅
Палетка TheBalm
Моя нова любов Gold Coast від The Balm. На додачу до матових і шимерних тіней, ніжні рум'яна і симпатичний хайлайтер. Все найнеобхідніше для літніх мандрів 🔥
Коментарі (0)