Відновлення пошкодже ного волосся
В цьому огляді рятую своє пошкоджене волосся філерами українського бренду Lady Wow
Чи то через численні стреси, чи через неправильний догляд, але не встигла я помітити, як моє волосся перетворилося на солому.
Отож, я почала відновлення свого волосся грунтовно - з чек-апу свого організму. Вирішивши це питання, я взялася за зміну свого догляду. Відрізала посічені кінчики, змінила шампунь на безсульфатний і додала в свій догляд філери від бренду Lady Wow. Раніше я вже ними користувалася і знала приблизний ефект.
Філери я наносила 1 раз на тиждень згідно інструкції протягом одного місяця (тобто, було 4 використання). З того, що обіцяє виробник, я помітила більше зволоження, розгладженість, полегшення розчісування та здоровий блиск. Різницю між філерами (з керамідами/кератином) я не помітила, працюють вони однаково.
На фото майже не вийдно змін, але відчутно. Звісно, все працює в комлексі з правильно підібраним шампунем.
Власниці пошкоденого волосся, розкажіть в коментарях, які ви продукти використовуєте.
Коментарі (0)