Накупила)
Стрес та тривога останніх днів відчутно вплинула на мене, тому вирішила зробити невеликий антистрес-шопінг.
Спішу поділитись своїми знахідками:
1. Коричнева підводка Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner – давно хотіла саме коричневу, адже чорна виглядає занадто різко для моєї зовнішності. Вже спробувала – і вона виявилася доволі непоганою!
2. Кремовий бронзер Eveline Cosmetics Choco Glamour Creamy Bronzer у відтінку 02 – в магазині була акція: купуєш один продукт від Eveline Cosmetics – другий отримуєш у подарунок! Так у мене з’явився перший кремовий бронзер, ще й з ароматом шоколаду.
🤍
3. Рідке мило для брів LN Pro Liquid Brow Soap – це вже не перша баночка, дуже подобається формат засобу та якість фіксації!
4. Заспокійливий тонік для обличчя Simple Kind To Skin Soothing Facial Toner – після того, як закохалася в міцелярку цього бренду, вирішила спробувати й тонік.
🤍
5. Пляшечки для парфумів з відомого китайського сайту – дуже зручна річ! Спочатку купила один,а потім ще один)))Ношу в сумочці, і при необхідності оновлюю аромат протягом дня.Доречі в бренду Makeup є також такі атомайзери)Можливо олди памʼятають -декілька років тому на Makeup-і були представлені оригінальні парфуми на розпив у таких атомайзерах,ох і класна була ідея!
Коментарі (0)