Mary Ost

SHELLY | Спрей-міст для рук та ніг з алантоїном, пантенолом та екстрактом граната.

SHELLY | Спрей-міст для рук та ніг з алантоїном, пантенолом та екстрактом граната.

Привітик🫶🏼

Наша шкіра завжди потребує зволоження і само собою не варто забувати про догляд за ручками та ніжками у будь-яку пору року.

Так от, нещодавно я відкрила для себе спрей-міст для рук та ніг відомого українського бренду Shelly.

І якщо я в основному користувалась кремами, то формат місту для мене став новинкою. А щось новеньке спробувати я завжди не проти))

тож, саме про цей засіб сьогодні і буде йти мова.

Отже:

Об'єм: 100 мл.

Бренд: Shelly

Вік: 16+

Призначення: зволоження, тонізування, освіження

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Дуже порадував шикарний тандем основних діючих компонентів - екстракт гранату, пантенол та алантоїн, які надають максимально заспокійливого та помʼякшувального ефекту, а також покращують зовнішній та внутрішній стан шкіри.

А ось і повний склад продукту:

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Punica Granatum Extract, Panthenol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexamethylindanopyran, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citrus Aurantium Peel Oil, Benzyl Salicylate.

Міст знаходиться у білій пластиковій пляшечці.

Дизайн етикетки ніжний та стриманий, присутня максимально повна інформація про засіб.

Кришечка досить щільно сидить на тілі флакона.

Спрей-пульверизатор виглядає надійним, міцний пластик, якісний. Не заїдає і не тугий, збоїв теж не дає.

При одноразовому натисканні виділяється помірна кількість ароматної рідини. Одного натискання мені вистачає щоб повністю нанести міст на руки чи ноги. Тому витрата засобу доволі економна.

Міст прозорого кольору, рідкий, яким і належить бути спрею)

Консистенція не масляниста і не піниться при нанесенні.

Рідина вбирається швидко, не липка і не скочується.

Аромат класний, ледь солоденький, відчуваються гранатові нотки

Запах не хімічний, натуральний.

Спрей-міст необхідно розпилити на чисту та суху шкіру і зачекати до повного висихання.

• Відчуття зволоження, догляду за шкірою
  • Відсутність липкості чи стягнутості
  • Відсутність алергічної реакції
  • Приємного не хімічного аромату

Скажу одразу - мої очікування максимально задовільнились.

Спрей якісний, ніяких неприємних реакцій чи дискомфорту не викликав.

Шкіру не стягує та не сушить, не липкий і не лишає слідів.

Відразу відзначу дуже класний запах! Це буквально аромат настрою, приємний, смачний і соковитий, не різкий і не хімозний.

Доглядові властивості теж прекрасні. Шкіра рук і ніг виглядає пружною та зволоженою. Відчувається свіжість.

Також відмічу неймовірну мʼякість, шкіра гладенька, немає й натяку на сухість чи лущення

А ще, 100мл - шикарний об'єм, розпилення ощадливе. Я підозрюю, що такого обсягу мені вистачить на довго.

Однозначно рекомендую🫶🏼