Алла

Секретний ключ до вашої краси

Секретний ключ до вашої краси

Я люблю купувати універсальні речі, які можна використати різними методами. Тому цей гіалуроновий тонер від бренду Secret key, серії Hyaluron micro-peel став справжньою знахідкою.

Чому? Читайте далі)

Він підходить жінкам віком 18+.

Призначення: відновлення, зволоження, очищення, проти запалень, розгладження.

Об'єм: 500 ml, когось такі об’єми дратують, мені навпаки подобається, що не потрібно заморочуватися новою покупкою.

Інгредієнти: aha-кислоти, авокадо, алое вера, гліколева кислота, гіалуронова кислота, жожоба, колаген, кропива, молочна кислота, обліпиха, ромашка, саліцилова кислота, центелла, цинк, яблучна кислота.

Особливість: не тестувалося на тваринах (для мене це важливо).

Час застосування: універсальний.

Тип шкіри: нормальна, суха.

Країна ТМ: Корея.

Зроблено в: Корея.

Що обіцяє виробник?

Гіалуроновий тонер Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner допомагає переобразити суху, мляву і подразнену шкіру.

Дія засобу основана на оптимальному поєднанні АНА і ВНА кислот. Вони делікатно очищають шкірний покрив та закупорені пори від бруду, пилу і сальних накопичень. Тонер дбайливо і делікатно видаляє зроговілі клітини шкіри, активізуючи процеси її регенерації та оновлення. Поступово зникають почервоніння та запалення, прищики швидше загоюються. Засіб запобігає поширенню осередків інфекції та виникненню запальних процесів.

Тонер містить гіалуронову кислоту, яка сприяє активному зволоженню шкірного покриву. Вона допомагає відновити і зберегти еластичність, пружність та молодість вашої шкіри, сприяє розгладжуванню дрібних зморшок, глибоких складок на обличчі та шиї.

Спосіб застосування: невелику кількість набрати у долоні і поплескувальними рухами нанести на обличчя одразу після вмивання. Також засіб можна використовувати як експрес-маску, змочивши ним серветки і ненадовго приклавши до обличчя. Тонер можна використовувати для розведення альгінатної маски або для додаткового просочування будь-яких тканинних масок.

Враження. Минув тиждень, як у мене закінчився цей тонер, і вже з’явилися дрібні висипання та прищики. До цього, під час використання тонера їх не було.

Шкіра у мене комбінована, тонер добре її зволожував.

Окремий бонус, я розводила ним альгінатні маски і на час користування ним не купувала тканеві маски, просто просочувала ним серветку і накладала на обличчя. Мені подобаються такі багатофункціональні речі.

Аромат слабковиражений, текстура не гелева, а водяниста. Читала у відгуках, що багато хто вирішив, що це гель. Можливо, через те, що у складі гіалуронка, не знаю. У мене такого очкування не було, тому мені ок.

Так, коштує недешево, але й об’єм тут 500 мл, є за що заплатити. Тим більше, що засіб дійсно багатофункціональний і використовується економно.

Однозначно рекомендую.

Секретний ключ до вашої краси
Секретний ключ до вашої краси
Секретний ключ до вашої краси