Stassyababy

Strength & Lift Mascara від Lamel: Моя нова фаворитка для бездоганних вій

Поки є світло, не можу втриматися, щоб поділитися з вами своїми враженнями від неймовірної туші, яка просто перевершила всі мої очікування! Якщо ви шукаєте туш, яка дійсно подовжує війки та надає їм ефект ліфтингу, ця стаття саме для вас.

Мені випав шанс протестувати подарунковий боксик від Lamel, в якому було дві туші. Зараз я активно користуюся бірюзовою тушшю STRENGTH & Lift Mascara, і мої враження просто фантастичні.

Перш за все, варто відзначити ультра чорну формулу цієї туші, яка миттєво підкреслює очі та робить погляд виразнішим. Завдяки зручній силіконовій щіточці, нанесення туші стало простішим, а результат більш точним.

Серед переваг цієї туші я б виділила наступні:

• Стійкість: Туш не осипається навіть після тривалого дня.
  • Відсутність "павучих лапок": Вії залишаються чіткими та природними.
  • Гарний ефект: Вії дійсно виглядають довшими та об’ємнішими.
  • Комфорт: В мене чутливі очі, але ця туш не викликає дискомфорту або сльозотечі.

Ефект від туші мені настільки сподобався, що я вирішила додати фото порівняння — з тушшю та без. Різниця очевидна, і це підтверджує, що Lamel STRENGTH & Lift Mascara дійсно працює.

Я вражена тим, наскільки якісною виявилася ця туш. Вона забезпечує стійкий, але водночас природний результат, який підходить навіть для чутливих очей. Якщо ви шукаєте туш, яка поєднує в собі всі ці якості, Lamel STRENGTH & Lift Mascara — це ваш вибір. Рекомендую на всі 10000%!