Настася

Essence Baby Got Bronze Stick

Essence Baby Got Bronze Stick

Привіт усім! Я давно не писала тут, але, будь ласка, зачекайте, тому що у мене є новий косметичний засіб, про який я хочу написати.

Я тестую косметику Essence вже кілька місяців і збираюся написати про саме про неї. Стік Essence Baby Got Bronze Stick став для мене справжнім відкриттям серед бюджетних засобів для контурування. Цей бронзер у формі стіку дуже зручний, особливо для тих, у кого не так багато часу на макіяж. Текстура продукту добре пігментована і легко розтушовується, забезпечуючи природний, рівномірний ефект засмаги на шкірі.

➕Плюси.

1. стік невеликого розміру, що робить його придатним для швидкого нанесення на ходу. Його можна легко помістити в косметичку або невелику кишеню і використовувати в будь-який час і в будь-якому місці.
  2. продукт надає шкірі теплий, природний відтінок і виглядає дуже природно, без ефекту «маски». Він також дуже приємний на дотик, не викликає жодного дискомфорту.
  3. відтінки стійкі та досить насичені, але не надто інтенсивні, що дозволяє легко контролювати інтенсивність.
  4. стік Essence Baby Got Bronze Stick підходить для різних тонів шкіри і може використовуватися для створення різних образів.

📃 Варіанти макіяжу:

• Контурінг: цей олівець ідеально підходить для підкреслення тривимірності обличчя. Нанесіть під вилиці, лінію підборіддя та скроні і добре розтушуйте.
  • Бронзер: для ефекту легкої засмаги нанесіть на лоб, ніс, вилиці та інші ділянки, які зазвичай піддаються впливу сонця.
  • Крем-тіні для повік: бронзатор також можна використовувати як тіні для денного макіяжу.

Бронзер Essence Baby Got Bronze Stick - дуже хороший продукт для щоденного використання. Зручність, універсальність і доступність роблять його ідеальним вибором як для початківців, так і для тих, хто шукає ефективний косметичний продукт.