Амеліна Оксана

#testmakeupclub #redken #волосся

#testmakeupclub #redken #волосся

Всім привіт! Я отримала від Мейкап на тестування набір від Redken для захисту кольору та сяяння фарбованого волосся. Люблю тестувати нову косметику, тому для мене це цікавий досвід. Маю жирне біля коренів. сухе на кінчиках, пухнасте й тонке волосся.

#testmakeupclub #redken #волосся
#testmakeupclub #redken #волосся

Шампунь сподобався, аромат приємний "східно-квітковий", консистенція доволі густа. Гарно піниться, потрібно зовсім трошки щоб вистачило промити волосся.

Цей засіб не сподобався. Дуже рідка консистенція, неприємний аромат, зробив моє волосся жорстким.

Кондиціонер сподобався. Аромат ідентичний шампуню, білий, густий, кремоподібний. Пом'якшує волосся.

Класний спрей, дуже сподобався. Гарно розпилюється, не жирнить, не склеює, волосся блискуче та доглянуте.

Загалом серія мені сподобалася. Класні всі продукти окрім засобу-догляду, я його не зрозуміла. Для чесного відгуку користувалася в різних варіаціях цими чотирма продуктами, навіть використовувала в поєднанні з іншими виробниками. Найкраще це шампунь + кондиціонер + термозахист. Волосся доглянуте, сяюче, зменшилась пухнастість. Не так швидко жирниться, аромат майже не відчутний і не перебиває парфуми. На рахунок захисту кольору потрібно більше часу, так як я пофарбувала волосся під час тестування. Побачимо чи буде фарба триматися довше. З власного досвіду можу рекомендувати цю серію, 9 балів з 10

Дякую Мейкап за тестування!

Амеліна Оксана
2
Підписники
0