Тестування засобів від REDKEN
Все що дороге, не значить хороше. #testmakeupclub
Всім привіт👋🏻
Я стала однією із переможниць розіграшу від Redken Acidic Color Gloss.
І це не тільки мій перший досвід тестування задля відгуку, але й перше знайомство з цим брендом.
Я маю довге, фарбоване волосся, пошкоджене.
Пробників для мого довгого волосся вистачило на 4 рази використання, що доволі добре, як для дорожнього варіанту.
Тестуючи ці доглядові засоби вперше, в мене були змішані відчуття і я ще раз прочитала інструкцію, щоб впевнитися, що виконала всі вказівки правильно. Тому, щоб не робити поспішних висновків, я вирішила одразу не писати відгук, а протестити засоби до кінця.
Шампунь чудово очищує шкіру голови, не пересушуючи її, має приємний салонний запах, але не дуже добре милиться.
Оцінка 9/10.
Засіб-догляд для інтенсивного відновлення і блиску волосся.
Мені сподобалась баночка і це напевно все, що подобається в цьому засобі. Після нього волосся стало дуже жорстке, наче дротина. Я думала що так і має бути і воно змиється, але на жаль. Можливо мені не підійшли компоненти, але мені цей засіб не сподобався зовсім.
Оцінка 2/10.
Кондиціонер.
Має приємну структуру, неймовірний запах, свою задачу виконує нормально, але є кондиціонери бюджетніші і кращі.
Оцінка 6/10.
Термозахист.
Добре пахне, має рідку структуру, що добре розподіляється по волоссю.
Оцінка по відчуттям 8/10.
Отже, із цієї лінійки я придбала б собі шампунь в повномірному розмірі. Якогось особливого результату на своєму волоссі я не помітила, окрім укладки.
Загалом, дякую за надану можливість протестити ці засоби на собі. І ще окреме дякую, що 3 із 4 баночок можна використовувати повторно.
P.S. Пишу відгук через 7 днів з моменту отримання, з яких 4 дні я користувалася цими засобами, щоб переконатися в їх дієвості для саме: МОГО волосся.
Всім мирного неба 🇺🇦
Коментарі (0)