Vik_Sem

Перше знайомство з твердим шампунем

Перше знайомство з твердим шампунем

Тверді шампуні на даний момент досить поширені і їх випустили багато марок, що випускають засоби для волосся. Це мій перший досвід з таким видом шампунів і я хочу розповісти як він пройшов.

Від виробника:

"Shampoo bar Lost Cherry від Sovka для нормального типу волосся – це миттєве перенесення вас у чарівний сад, де зрілі вишні приваблюють своїм солодким соком. Він пахне, як вишневий пиріг, що щойно дістав із духовки, з нотками мигдалю та ванілі."

ПРО ПРОДУКТ

Обʼєм: 60 г

Виробник : Україна

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Шампунчик приїхав до мене запакованим у окремій пластиковій коробочці , яка закривається (що дуже зручно у використанні).

Сама шайбочка шампуню кругла, як і більшість твердих шампунів. Форма зручна для використання. Шайба невелика, але досить важка. На лицьовій її стороні "вибито" логотип марки виробника.

Аромат : фруктовий з ніжною кислинкою.

Хоча шайбочка досить невеликих розмірів, зате якщо подивитися на неї повернувши її боком, то можна побачити, що об'єм не такий вже й маленький. Витрата шампуню мінімальний, тому він дуже економічний.

Перше знайомство з твердим шампунем
Перше знайомство з твердим шампунем
Перше знайомство з твердим шампунем

СКЛАД

SODIUM COCO SULPHATE, KAOLIN, AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, COCO-CAPRYLATE, BETAINE, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, ISOAMYL LAURATE, ISOAMYL COCOATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, РOTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77004, CI 14720, PARFUM

містить ПАР: Sodium Coco Sulphate, Sodium Cocoyl Glutamate.

Зволожуючі та живильні компоненти:

  • олію аргани, ніацинамід, вітамін Е, екстракт розмарину, а також каолін (глину) для гарного очищення.

Склад безпечний, має не лише вспінюючі компоненти, а й чимало доглядових. Тому шампунь підходить для щоденного використання.

ТЕКСТУРА

Ось так виглядає шампунь у процесі використання. Як тільки він стикається з водою починає пінитися. Цей шампунь можна або розмилити в руках і піну нанести на коріння волосся, а можна проводити брусочком по шкірі голови, я пробувала обидва варіанти, для мене обидва прийнятні.

ЗАСТОСУВАННЯ

Шампунь дає прекрасну щільну пухнасту пінку, це одна з причин, за що я так полюбила тверді шампуні. Піни багато, але при цьому вона така м'яка, що волосся ні краплі не сушить. Я дуже люблю змивати цим брусочком масляні маски, йому під силу абсолютно всі олії від легеньких до важких.

МОЇ ВРАЖЕННЯ

  • Очищення - як я згадувала вище я люблю робити для волосся масляні маски, з мого волосся масляні маски взагалі зазвичай змивалися складно завжди. Тому коли я відкрила для себе тверді шампуні я була у нестямі від щастя, адже саме тверді брусочки відмінно змивають будь-який вид олії з волосся. Якщо на волоссі масляної маски не було очищає шампунь так само дивно, шкіра голови після нього дихає.
  • Комфортний і приємний у використанні - шампунь дає пишну і м'яку пінку, яка промиває волосся дбайливо! Поки сама не спробувала тверді шампуні думала, що воно агресивне і волосся після використання буде поплутаним, жорстким і сухим. Нічого такого не сталося. Олії змиваються за 2 намилювання.
  • Економічний - я користуюся даним брусочком 1 раз на тиждень і мені здається що він не змінився зовсім, вистачить на дуже довго.
  • Продовжує свіжість коренів - після миття твердим шампунем моє коріння до вечора третього дня зберігає свіжість.
  • Не сушить волосся
  • Освіжає шкіру голови -відчуття, що шкіра голови дихає після використання безперечно є.