Vik_Sem

| Як я раніше без нього жила? |

| Як я раніше без нього жила?  |

Привіт, красуні!

Сьогодні буде непроста для мене тема. Є люди, які одягли нове взуття та пройшли 10 км без наслідків для стоп, для мене це виняток. Десь, щось та натре і з'явиться мозоль.

Я знайшла оптимальний для себе варіант - стік від натертостей шкіри від бренду SHELLY.

Деталі:

об'єм - 15 г.

Призначення:
пом'якшення, захист шкіри.

Зовнішній вигляд:

Стік запакований в картонну коробочку з дуже приємним для очей дизайном. Є опис продукту, що гармонійно вписується в загальний дизайн.

Сам продукт виконаний у формі овального стіку білого кольору. Зроблений із пластику, футляр не кволий.

Флакон невеликого розміру, за бажанням завжди можна взяти з собою, з легкістю поміщається в звичайну сумку і багато місця не займає.

Механізм простий, є сам стік і зверху закривається білою кришкою-ковпаком.

Працює за принципом поворотного механізму корпусу упаковки. Потрібно крутити колесо, тоді продукт виходитиме, як бальзам для губ. Все працює справно, нічого не заїдає.

| Як я раніше без нього жила?  |
| Як я раніше без нього жила?  |

Запах:

Ненав'язливий, не різкий.

Консистенція:

У стіку щільна висувна основа. Вона не силікониста, трохи масляна, добре спресована і при нанесенні не кришиться і не розвалюється.

Форма засобу зручна, овальна та трохи сплющена. Наносити на саму стопу взагалі без проблем, на пальчики теж зручно, тоді трохи деформується через те, що пальці не плоскі, а опуклі, і виходить в центрі стику невелике поглиблення.

Склад: Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Trimethylbenzenepropanol.

Активні компоненти:
бджолиний віск, канделільський віск, гідрогенізована касторова олія.

Бджолиний віск у формулі засобу пом'якшує та має протизапальні властивості, завдяки чому сприяє швидкому загоєнню різноманітних ушкоджень та регенерації тканин. Завдяки гідрогенізованій касторовій олії у складі, шкіра після нанесення засобу зволожена та швидко відновлюється навіть при наявних проблемах.

Застосування та результат:

Все дуже просто. Я наношу на чисті ніжки на проблемну ділянку, зазвичай це пальчики або там, де третій ремінець від сандали.

При нанесенні цього стику справді утворюється м'який захисний шар. На вигляд він не видно взагалі, можна зрозуміти тільки доторкнувшись до місця нанесення.

Місце нанесення пахне приємно. За відчуттями ніякого дискомфорту немає, лише невелике відчуття чогось масляного, але водночас гладкого.

Засіб не фарбує взуття та шкарпетки. Він справді прозорий.

Раніше я думала, що це все фігня і проходила повз, відчуваючи у певні дні дискомфорт у ногах.

Тепер я переконалася на своєму досвіді, що засіб працює і дійсно запобігає появі мозолів і дарує комфорт. Не знаю, як я жила без нього, точніше знаю, з більшими проблемами та незручностями.