Аніта

Syoss Volume Lift

Syoss Volume Lift

Моєму тонкому і негустому волоссю завжди дуже бракувало об'єму. У мене від народження пряме волосся, тому я всіляко намагаюся йому додати об'єму. Без засобів укладання у мене це практично не виходить, зараз я обрала мус для волосся Syoss Volume Lift з екстрасильною фіксацією.
Мус для укладки волосся дозволяє мені досягти максимального об’єму від коренів, а волосся не виглядає склеєним або липким, кожен волосок ідеально укладений.


Пакування: Невеликий балон, об'ємом 250 мл, зручно лежить у руці. Балон чорного кольору, головні переваги мусу підкреслили яскравіше і окремо.


Дозатор тут дуже вдалий. Палець комфортно лежить на кнопці випуску мусу з балона, а сам отвір вужчий. На кінці є отвір.


Текстура у мусу повітряна, трохи пружинить, білого кольору з гарним ненав'язливим ароматом. При збиванні мусу відчувається, що він трохи липкий.

Застосовую мус найчастіше для надання прикореневого об'єму. Використовую засіб у такому випадку виключно на вологе та чисте волосся. Волосся розчісую і наношу мус виключно на коріння і потім гребінцем розподіляю по довжині. Далі сушу волосся феном у напрямку зростання волосся.
Для створення локонів на довжину наношу мус вже трохи більше. У цьому плані дуже важливо не переборщити і використовувати мус по мінімуму, оскільки є велика ймовірність склеювання волосся і замість красивих легких локонів можна отримати пружини, які були в моді кілька століть тому.
В підсумку можу сказати, що мус мені подобається, він гарно створює прикореневий об'єм, тримає його досить довго. Рекомендую його саме для власниць тонкого волосся.