Тестую зразочки
Моє очищення простору триває, тож продовжую використовувати зразочки, які придбала раніше
1. Концентрат для тіла з дренажним ефектом Perfect Body Collistar.
2.Антиоксидантну мультисироватку для обличчя Medi Peel Cindella Multi-antioxidant Ampoule.
3.Ліфтинг-крем із пептидним комплексом Medi Peel Peptide-Tox Cream.
Perfect Body Collistar
Цей концентрат призначений для схуднення та боротьби із затримкою рідини, що спричиняє набряки. Наносити його слід на чисту шкіру ввечері або вранці.
Консистенція легка, гелева, не липка, з дуже приємним свіжим ароматом з нотами м’яти та цукру, що мені дуже сподобався.
Під час нанесення перші 5 хвилин відчувається поколювання та легке почервоніння, яке згодом зникає.
🤍
Оскільки в цей день набряків у мене не було, оцінити цей ефект не можу, але після використання шкіра стає дуже гладенькою та приємною на дотик.
Цікавий продукт, хотілося б спробувати ще раз.
Medi Peel Cindella Multi-antioxidant Ampoule
Призначення цієї сироватки — зволоження, відновлення, розгладження зморшок, зменшення пігментації, уповільнення процесів старіння, надання сяйва, підвищення пружності та багато іншого.
Згідно з описом, сироватка здатна відновлювати клітини на рівні ДНК. Консистенція незвичайна, гелева, не розтікається, а ще має наче крапельки олії (див. фото).
Аромат легкий і майже непомітний. У використанні сироватка приємна, добре зволожує, не липка, шкіра після неї виглядає чудово.
🤍
Сироватка не конфліктує з іншими засобами, а пробника вистачило на два застосування. За першим враженням, мені сподобалась — лайк!
Medi Peel Peptide-Tox Cream
Колись мала пептидну сироватку з цієї лінійки, і вона мені дуже сподобалася, крем не став винятком.
Він обіцяє ліфтинг-ефект, глибоке зволоження та живлення, підтягування овалу обличчя та усунення зморшок. Крем помірно густий, має легкий приємний аромат, добре розподіляється по шкірі.
🤍
З іншим доглядом не конфліктує та не викликає ефекту “парилки” на обличчі. Він не жирний, обличчя не блищить, немає жирної плівки, але відчувається, наскільки шкіра м’яка та зволожена.
Гарний крем! Я б повторила.
Коментарі (0)