Vik_Sem

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Нова лінійка бальзамів для ніг від бренду Shelly вже стала моїм фаворитом в догляді за ніжками. І сьогодні я хочу розповісти про враження від Регенеруючого крему для ніг Shelly Regenerating Foot Balm в яскравому зеленому пакуванні.

Що обіцяє виробник:

"Шкіра на ногах схильна до сильних навантажень, і якщо вчасно про неї не подбати, можна незабаром відчути неприємний дискомфорт від натоптишів, мікротріщинок, огрубіння і сухості, що з'явилися. Регенеруючий крем для ніг з алантоїном, екстрактом бамбука та маслом ши допоможе позбавитися цих проблем. Він пом'якшує, відновлює шкіру та має невагому консистенцію."

Крем представлений у м'якій тубі.

Об'єм: 100 мл.

Дозатор: фліп-флоп кришечка. Додатково була присутня слюда, як контроль першого відкриття, безпосередньо на кришечці, що величезний плюсик.

Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Bisabolol, Ceteareth-20, Panthenol, Propylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Allantoin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Farnesol, BHT, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalene, Trimethylbenzenepropanol, Camphor, Limonene, Pinene.

Активні компоненти:

🌿 Бісаболол прискорює регенерацію тканин, покращює захисний бар'єр шкіри, пригнічує розмноження патогенних бактерій.

🌿 Алантоїн пом'якшує епідерміс, відновлює шкіру та прискорює загоєнню мікротріщин.

🌿 Олія розмарину поліпшує кровообіг, зменшує запалення, подразнення та почервоніння.

🌿 Екстракт календули зупиняє запальні процеси, має антимікробні та ранозагоювальні властивості, запобігає сухості та лущенню.

🌿 Пантенол створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка допомагає утримувати вологу, забезпечуючи постійне зволоження.

Крем легко розподіляється та вбирається шкірою повністю.

Бальзам залишає після себе лише приємні відчуття, не залишає після себе жирності, не обтяжує та не залишає плівки, хоча й у складі є олії.

Після використання шкіра виглядає більш гладенькою та доглянутою, добре зволоженою і пом'якшеною.

Засіб чудово освіжає та знімає втому, з ним можна забути про сухість, стягнутість та нові тріщинки. Планую його і надалі використовувати в холодну пору року, на ніч під шкарпеточки))