NikVik

Дезодорант натуральний для тіла

Дезодорант натуральний для тіла

Цей засіб для мене була новинкою . Дезодорантами користувалась , але таким ніколи . В першу чергу сухий на натуральній основі , його дизайн зацікавив з першого погляду і одразу на думці зʼявилось , я його хочу мати .

В загальному стиль Lunnitsa я закохалась з першого погляду . Дуже подобається стилі, який зроблений під деревину .

Подивіться на саму елегантність цього засобу , при відкритті здається , що там не дезодорант, а прикраси або , прикраси для маленької принцеси .

Дезодорант натуральний для тіла

Тепер про сам засіб , думаю тут Вам буде більш цікавіше : сама консистенція тверда , нагадує віск при доторканності теплого пальцю одразу починає танути і можна наносити на тіло .

Аромат :

якраз аромат нагадує натуральність не чути ароматизаторів , а звичайну легкість ментолу , мʼяти .

Мої враження після використання ;

Дуже незвично при використанні але це не заважає , просто не звик , аромат приємний навіть здається що одразу охолоджує твоє тіло ( але тут тільки аромат ментолу ) тіло залишається сухим довгий час , не чути зайвого запаху , не залишає слідів на одязі .

Але саме найголовніше коли прочитала що він , не блокує протоки потових залоз, тому процеси терморегуляції залишаються незмінними. Знаю по собі бо мала таку ситуацію коли був заблокований потік потових залоз , якраз була причина в дезодорантах . Завдяки натуральному складу дезодорант абсолютно безпечний.