NikVik

Nivea міцелярна вода

Nivea міцелярна вода

Вирішила зробити батл між міцелярними водами від Nivea . Хто з них краще ?

Отже : Міцелярна вода освітлююча і Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом.

Перший засіб :

Відновлювальна міцелярна вода з 5% сироваткою з пантенолом і скваланом

• містить 5% сироватки з пантенолом і скваланом, а також комплекс амінокислот;
  • видаляє до 100% макіяжу та забруднень;
  • готує шкіру до нічного відновлення;
  • м’яко очищає без тертя;
  • не містить ароматизаторів.
Nivea міцелярна вода

Мої особисті враження:

Цей засіб не тільки допомагає зняти де макіяж , а також заспокоює шкіру від подразнення , відновлює шкіру і дає змогу відпочити .

На фото показано що засіб на 100% справляється зі своєю роботою і змиває легко , не лишає після себе почервоніння.

Другий засіб :

Міцелярна вода освітлююча

• ефективно видаляє макіяж і забруднення;
  • містить 5% сироватки з вітамінами С і Е та комплекс амінокислот;
  • надає сяяння, наповнює енергією та зволожує шкіру;
  • дбайливо очищає без тертя;
  • не містить ароматизаторів.

Мої особисті враження:

Цей засіб більш оновлює після нанесення від зволожує , через вітамін С висвітлює, підходить більше для тьмяної і чутливої шкіри .

Доречі цей засіб для моєї шкіри більше підійшов . А також на фото гарно видно що від на 100% виконує свою роботу і не залишає почервоніння.

Виходячи з даних від Nivea , а також від моїх відгуків. Два хороших засобів яких неможливо робити батл , через те що вони індивідуальні для різного типу шкіру , а також потреб для дівчини .

Вибір тільки за Вами але на 100% можу написати що він справляється зі своєю роботою , тільки треба правильно підібрати за своїм бажанням.

03 вересня, 2024
NikVik
03 вересня, 2024