FancyNickname

The Ritual of Jing - поринь у спокійний сон

The Ritual of Jing - поринь у спокійний сон

Чи буває у вас таке, що день був неймовірно довгим і важким, сили скінчились, але заснути важко, бо продовжуєш про щось думати? Чи складати списки на завтра, як героїня Сари Джесіки Паркер у фільмі "Я не знаю, як вона робить це"

The Ritual of Jing - поринь у спокійний сон

У мене так, і тут виручає The Ritual of Jing. Його гасло: Your Path to Inner Peace - шлях до внутрішнього спокою.
З широкої палітри засобів я обрала свій вечірній ритуал, що складається з 3х кроків:

1. Олійка для душу The Ritual of Jing Shower Oil
2. Нічна маска для рук Night Rescue Hand Mask
3. Міст для подушки і тіла Deep Sleep Pillow & Body Mist

The Ritual of Jing натхненний китайською філософією. Цзин з китайської перекладається як есенція, сутність. Ритуал спрямований на пошуки спокою, розслабленості і відноввлюючий сон.

Лаванда і сандалове дерево, змішуючись у ніжній комбінації і не перекрикуючи одне одного, складають серце цього ритуалу.

Починаю ритуал з теплого душу з олійкою. При контакті з водою вона перетворюється на ніжне біле молочко, яке майже не піниться. Олійка дуже ніжна і після неї моя суха шкіра не просить крему.

Основою продукту є рапсова олія, доповнена касторовою, жожоба, соняшниковою та сандаловою. Також у складі є вітамін Е та екстракт лаванди. Враховуючи вміст олій та квіткових екстрактів, схильним до алергій треба бути обережними.

Далі наношу нічну маску для рук. Без перебільшення, це наразі найкращий засіб на ніч, який я пробувала. Густий крем від тепла рук топиться і наноситься тонкою плівкою. Відчула накопичувальний ефект, за кілька разів стан ручок покращився.

Останній крок, кілька натисків місту на подушку, щоб поринути у ароматну хмаринку.

Солодких снів! 💜

P.S. Мій досвід інших Rituals можна знайти за хештегом #FancyRituals