Vanilla Salerno - Його люблять. Його ненавидять. А які почуття він викликає у мене?
Avenue Des Parfums
Нарешті я дозріла для написання відгуку на мого улюбленця з лінійки gfhzevsd бренду Avenue Des Parfums, а саме Vanilla Salerno . Довгий час я відкладала написання відгуку, присвяченого цьому шедевру, тому що просто не могла підібрати потрібні слова, щоб описати ті теплі почуття, які маю до цього аромату.
Він настільки улюблений, що пробуджує натхнення!
:А тепер трохи інформації:
Концентрація та обсяг
Парфумерна вода. Об'єм мого флакона – 50 мл.
Упаковка та дизайн
Упаковка типова для ароматів Avenue Des Parfums. Відмінності лише у кольорі стрічки на упаковці та флакона. Втім, навіщо слова? Просто погляньте на фото. Це естетика, стиль.
Про аромат
Аромат жіночий. Належить до групи ароматів східні, пряні.
Піраміда аромату
Верхні ноти: тютюновий лист та спеції
Середні ноти: боби тонка, какао, ваніль
Базові ноти: сухофрукти, деревні ноти
Люблю. Він мега крутий, розкішний, дорогий, статусний. Для мене – це аромат номер один на прохолодні осінні дні. Томний, пряний, тягучий, зігріваючий, зовсім не душний, не важкий, і розкривається на моїй шкірі дуже жіночно. Мабуть, Vanilla Salerno - найбагатший аромат у колекції Avenue Des Parfums, я не перестаю дивуватися тому, як по-різному він на мені розкривається.
На старті завжди пряний, вологий тютюн, а ось потім починається найцікавіше – це його гра. Vanilla Salerno може продовжувати звучати пряним тютюном до самого затихання, або іноді тютюн стає кисленьким і терпким. Бувають моменти, коли гру бере на себе ваніль – гучна та солодка. Можу також чути сухофрукти або тягучу, солодку карамель.
Кому підійде
Я представляю Vanilla Salerno на дівчатах від 30 років.
На мене цей аромат сідає мега круто. Я себе в ньому відчуваю, він на мені сідає, немає відчуття, що одягла чуже і не за розміром))
Куди носити
Я ношу скрізь, де тільки можна, але дотримуючись дозування.
На яку пору року
Зима, осінь.
Стійкість та шлейф
Тут все на найвищій висоті. Мої речі пахнуть не один день.
І так, це той парфум, який я не оновлюю протягом дня.
Шлейф не довгий, але дуже шикарний.
Висновки
Для мене Vanilla Salerno – шедевр. У холодну пору року – це аромат номер один.
Розкішне звучання, і нереальна стійкість, а також якісне та стильне оформлення.
А ще, смаки та сприйняття у всіх різні. Хтось, як і я, обожнює цей аромат, вважає його шедевром, а хтось його ненавидить - він нібито важкий, задушливий тощо.
Чи рекомендую я Vanilla Salerno вам?
Звісно. Але перед покупкою обов'язково протестуйте, т.к. це не той аромат, який можна купувати наосліп.
Комент арі (0)