Гель для душу Tink
Авокадо-Мигдальна олія серії Superfood for Body Tink
Всім привіт!
Хочу поділитися враженнями про гель для душу серії Superfood for Body Tink Авокадо-Мигдальна олія
Гелі для душі цієї марки я люблю. Вони мають приємні аромати, добре очищають і не пересушують шкіру.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
- Найменування - гель для душу з екстрактом авокадо та мигдальною олією.
- Бренд –Tink.
- Об'єм – 500 мл.
- Термін придатності після відкриття – 6 місяців.
ІНФОРМАЦІЯ ВІД ВИРОБНИКА
"Гель для душу серії Superfood for Body Tink створений саме для того, щоб доглядати шкіру та ефективно очищати епідерміс. Перетворіть прийняття душу на справжню SPA-процедуру!"
УПАКОВКА
Гель знаходиться у флаконі з білого пластику, з зображенням гарненького авокадо. Етикетка містить всю необхідну інформацію про засіб: склад, термін придатності, активні інгредієнти тощо. Закривається щільно, із клацанням.
КОМПОЗИЦІЯ
Активні компоненти: екстракт авокадо, мигдальне масло.
Екстракт авокадо - стимулює регенерацію клітин та забезпечую антиоксидантний захист.
Мигдальне масло - відновлює і пом'якшує шкіру, живить і зменшує лущення.
ОРГАНОЛЕПТИКА
Гель не дуже густий, по руці просто розтікається.
Він повністю прозорий. Піниться гель добре, піни виходить багато.
Аромат у гелю дуже приємний та легкий, солодкий.
ВРАЖЕННЯ
- Гель добре очищає шкіру від залишків доглядових засобів, поту та інших забруднень. Так що зі своїм основним завданням він справляється чудово.
- Шкіра після використання гелю не пересушена. Немає навіть натяку на стягнутість. Навіть моя дуже суха шкіра рук не стала виглядати гіршою після використання гелю.
- У гелю дуже приємний, легкий та ненав'язливий аромат.
- Гель добре піниться. Піни виходить багато, особливо якщо використовувати мочалку-сітку. Піна легка, повітряна та ароматна.
- Гель легко змивається зі шкіри і не залишає після себе жодних слідів, на зразок нальоту на шкірі, жирності, липкості.
- Гель не викликав алергії, сверблячки та роздратувань на шкірі.
- Витрата у гелю звичайна для подібних засобів. Хоча гель не дуже густий, він добре піниться і рахунок цього витрачається не дуже швидко.
Тож рекомендую!
Коментарі (0)