L'Oreal Paris Revitalift Filler (HA)
Моя перша вдала гіалуронова сироватка
У своїй доглядовій рутині я неодноразово купувала гіалуронові сироватки, пробувала бренди Elizavecca, Q&A та багато інших. Якщо чесно, особливого ефекту від них я не помічала — шкіра залишалася такою ж, як і без них. Проте я продовжувала користуватися ними в надії на накопичувальний ефект.
Нещодавно мені пощастило спробувати сироватку L'Oreal Paris Revitalift Filler (HA), і я дуже рада цьому, адже вона відповідає всім моїм вимогам до зволожувальної сироватки.
Сироватка Revitalift Filler (HA) обіцяє:
Інтенсивне зволоження
Підвищення пружності
Заповнення дрібних зморшок
Зволожувальні властивості забезпечують такі компоненти:
🤍Гліцерин — потужний зволожувач, який притягує і утримує вологу.
🤍Sodium Hyaluronate — гіалуронова кислота у формі солі, яка має високу здатність утримувати воду.
🤍Pentylene Glycol — зволожувач з антимікробними властивостями.
🤍Пептид Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate відомий своїми антивіковими властивостями. Він має розслаблюючий ефект, який допомагає зменшити видимість зморшок, надаючи ефект ботоксу.
Антиоксиданти в складі:
🤍Ascorbyl Glucoside — стабільна форма вітаміну C, потужний антиоксидант, який бореться з вільними радикалами і покращує тон шкіри.
🤍Екстракт жита — також має антиоксидантні властивості.
Сироватка представлена у стильному скляному флаконі з піпеткою об'ємом 30 мл. Її можна використовувати двічі на день після тонера. В'язка прозора текстура легко розподіляється по шкірі.
🤍
В складі є ароматизатори, тому для чутливої шкіри або схильної до алергій рекомендується провести тест на чутливість перед використанням. Аромат насичений і парфумований, досить яскравий.
Враження від використання:
Сироватка L'Oreal Paris Revitalift Filler (HA) дуже сподобалась. Її легка зволожуюча консистенція помітно зволожує та пом'якшує шкіру. Вже при першому використанні я відчула ефект від неї. Оскільки я маю проблемну шкіру, для мене важливо, щоб засоби не провокували висипань. І ця сироватка чудово себе показала — жодних негативних реакцій не помічено.
🤍
Результат вражає: моя шкіра стала неймовірно м'якою, зволоженою та рівною. Тон лягає ідеально, а відчуття зволоження та м'якості залишається на весь день.
🤍
Тому вважаю Revitalift Filler (HA) відмінним базовим варіантом гіалу ронової сироватки для щоденного використання, який підійде для сухої та зневодненої шкіри.
Коментарі (0)