Beatysav

#beautystudymakeupclub

#beautystudymakeupclub

Не змогла пройти повз цього крутого конкурсу,тому обовʼязково приймаю участь. Перечитала дописи багатьох дівчат,тому ось мої 10 уроків краси.

  1. Обовʼязково мити гребінець для волосся. Це дуже важлива річ. Грязний гребінець набагато швидше забруднює волосся,тому мити його треба раз на тиждень.
  2. При укладанні брів гелем спочатку зачесувати їх вниз. Це такий міні лайфхак за допомогою якого брови виглядають більш ефектно та вкладаються набагато простіше.
  3. Використовувати ШГО раз на 2 тижні. Це дуже корисна річ та якісне очищення вашої шкіри голови. Шампунь глибокого очищення призначений для усунення з волосся та шкіри голови мінеральних відкладень, хлору, воску та жирів.
  4. Підбирати шампунь виключно для вашого типу шкіри голови. Шампунь може коштувати дуже дешево,але ідеально підходити вам,так і навпаки. Ми купуємо дорогий шампунь,сподіваючись що він якісний та найкращий,але він просто не підійшов вашому типу шкіри.
  5. Робити холодне відновлення волосся. Це салонна процедура яку з легкістю можна виконувати вдома. Холодне відновлення працює не на візуальний ефект,а ну внутрішній. Він заповнює волосся та надає йому насиченості.
  6. Завжди користуватися бальзамом для губ. Ненавиджу сухі губи,особливо взимку,завжди з собою ношу бальзам або спеціальний крем.
  7. Завжди користиватися маскою для волосся. Нерозумію людей які не користую маскою для волосся. Це додаткове зволоження та блиск для волосся.
  8. Скраб для тіла. Це важлива річ для мене. Обожнюю різні ароматні скарби,шкіра після них неймовірно ніжна.
  9. Ніколи не змивати макіяж тільки міцелярною водою. Я ніколи так не роблю,тому що міцелярна вода не змиє повністю макіяж. Завжди використову спочатку пінку для вмивання 2 рази,потім гель для вмивання. Зараз користкюсь гелем та гідрофільною олією. І ось тільки після цього можу пройтись додатково міцел водою.
  10. Не наносити на обличчя багато тонального крему. Ненавиджу ефект маски на обличчі. Завжди наношу дуже небагато,і разом з іншими продуктами виглядає все добре та естетично.

Ось моя 10,сподіваюсь комусь було корисно,успіхів всім у змаганні.