#beautystudymakeupclub
10 уроків краси, які засвоїла на власному досвіді
Не змогла пройти повз цього крутого конкурсу,тому обовʼязково приймаю участь. Перечитала дописи багатьох дівчат,тому ось мої 10 уроків краси.
- Обовʼязково мити гребінець для волосся. Це дуже важлива річ. Грязний гребінець набагато швидше забруднює волосся,тому мити його треба раз на тиждень.
- При укладанні брів гелем спочатку зачесувати їх вниз. Це такий міні лайфхак за допомогою якого брови виглядають більш ефектно та вкладаються набагато простіше.
- Використовувати ШГО раз на 2 тижні. Це дуже корисна річ та якісне очищення вашої шкіри голови. Шампунь глибокого очищення призначений для усунення з волосся та шкіри голови мінеральних відкладень, хлору, воску та жирів.
- Підбирати шампунь виключно для вашого типу шкіри голови. Шампунь може коштувати дуже дешево,але ідеально підходити вам,так і навпаки. Ми купуємо дорогий шампунь,сподіваючись що він якісний та найкращий,але він просто не підійшов вашому типу шкіри.
- Робити холодне відновлення волосся. Це салонна процедура яку з легкістю можна виконувати вдома. Холодне відновлення працює не на візуальний ефект,а ну внутрішній. Він заповнює волосся та надає йому насиченості.
- Завжди користуватися бальзамом для губ. Ненавиджу сухі губи,особливо взимку,завжди з собою ношу бальзам або спеціальний крем.
- Завжди користиватися маскою для волосся. Нерозумію людей які не користую маскою для волосся. Це додаткове зволоження та блиск для волосся.
- Скраб для тіла. Це важлива річ для мене. Обожнюю різні ароматні скарби,шкіра після них неймовірно ніжна.
- Ніколи не змивати макіяж тільки міцелярною водою. Я ніколи так не роблю,тому що міцелярна вода не змиє повністю макіяж. Завжди використову спочатку пінку для вмивання 2 рази,потім гель для вмивання. Зараз користкюсь гелем та гідрофільною олією. І ось тільки після цього можу пройтись додатково міцел водою.
- Не наносити на обличчя багато тонального крему. Ненавиджу ефект маски на обличчі. Завжди наношу дуже небагато,і разом з іншими продуктами виглядає все добре та естетично.
Ось моя 10,сподіваюсь комусь було корисно,успіхів всім у змаганні.
Коментарі (0)