Shelly | Ментолове захоплення для втомлених ніжок!
Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти Shelly
Маючи схильність до варикозного розширення вен, я змушена постійно користуватися тонізуючими гелями для ніг, тому що про втому і почуття гудіння я знаю не з чуток. Перепробувала я чимало різних гелів, і серед них у мене є як улюбленці, так і аутсайдери.
Але сьогодні йтиметься про гель, який дуже вразив мене: Охолоджуючий гель для ніг з ментолом та олією м'яти Shelly.
Гель дуже приємно оформлений, як і вся лінійка засобів. Має дозатор, що також я ціную за зручність використання:
Об'єм засобу 200 мл. Не багато і не мало, до того ж за рахунок консистенції, засіб досить економічний.
Аромат: дуже приємний, одне задоволення користуватися! Пахне ментолом, не сильно, але відчутно та бадьоро. На шкірі аромат залишається протягом години, не більше.
Консистенція:
Кремово-гелева. Краплю, яку видає дозатор, вона може здатися маленькою, але гель на шкірі чудово розподіляється і її вистачає на одну стопу. Саме тому засіб економний у використанні.
Склад:
Aqua (Water), Urea, PEG-40 Hidrogenated Castor Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Menthol, Camphora, Parfum (Fragrance), Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Acetyl cedrene, Benzyl salicylate, CI 42090, CI 19140.
Активні компоненти:
- Ментол, олія м'яти та сечовина - тонізує, пом'якшує та відновлює шкіру, а також покращує кровообіг, зменшує набряки та втому в ногах.
- Екстракт кінського каштана -активно впливає на судини та зміцнює стінки капілярів.
- Камфора - усуває почервоніння та подразнення.
Ефект: як я й казала вище, ефект мене просто підкорив! Засіб приємно охолоджує ноги, при цьому не до тремтіння, але і не ледве відчутно, загалом оптимальніше нікуди, за рахунок цього добре знімає напругу та втому. Охолодження відчувається трохи більше півгодини. Також гель швидко вбирається, не залишає плівки, жирності або відчуття присутності, що дозволяє відразу після використання одягатися, не боячись забруднити одяг. Не може не тішити у складі екстракт кінського каштану, який дуже корисний при варикозі, та й у принципі у складі багато корисностей. Крім того, що гель виконує своє головне завдання, він ще й зволожує шкіру, роблячи її м'якою та бархатистою.
Я дуже задоволена, тому рекомендую))
Коментарі (0)