margaret_nechay

Розбір складу засобів Redken: вердикт експерта

Розбір складу засобів Redken: вердикт експерта

Отримавши цей набір для догляду, я вирішила проконсультуватися з моєю beauty-експерткою. Вона прекрасно знає мою шкіру та волосся, адже саме вона підбирала мені індивідуальний догляд. Тож я впевнена в її професіоналізмі. І ось, що вона сказала про нові засоби:

Що скажу загалом. Своєї ціни не вартує жоден. Дуже простенькі,бюджетні склади. За ці гроші можна взяти хороший проф. Тепер по продуктам.

Шампунь.Безсульфатник.Але,основний миючий ПАР в ньому дуже добре промиваючий.Не для сухого типу шкіри голови.Швидше для жирного/нормального,фарбованого.Ще й саліцилова у складі.Промивати буде добротно.

Кондиціонер.Захисту кольору як такого не дасть,адже немає полімерів.Такий собі,легесенький детанглер.Буде розгладжувати за пахунок силіконів і трішки зволожує,чим додасть блиску.Фарбованому (апріорі травмованому) не підійде.Він ьільше для прямого,не пористого,не травмованого волосся.Щоб полегшити розчісування і при цьому не обтяжити.Також підійде дуже тонесенькому,прямому,не пористому.Знову ж,щоб не обтяжити.

Засіб догляд для сяяння взагалі продукт дивний.Там у складі перекис та очисні ПАР.Буде,ніби як злущувати волосся,полірувати.За рахунок цього і блиск.Але,це шкідливо!Волосинки будуть стоншуватись.Колір швидше вимиється.Я б таке на волоссі залишати не рекомендувала.

Термозахист звичайний дуже.Просто спрей для розгладження та полегшення розчісування.Соло,для фарбованого волосся заслабкий.Тільки під крем.Соло підійде лише прямому,щільному,не пористому і не травмованому волоссю.Але,знову ж…враховуючи ціну в порівнянні зі складом,дуже слабкий продукт.

Я дуже рада, що знайшла свого спеціаліста, який допомагає економитити бюджет і зберігати здоров'я та красу і вам бажаю знайти свою beauty-подружку)