JuulAmore

Yves Saint Laurent Y - насправді вартий уваги?

Чоловіки бувають двох типів: пофігісти та придираки. І я навіть не знаю що з цього гірше.

Вибираючи подарунок пофігісту - раджу не витрачатись, купіть йому кепку з емблемою його улюбленого футбольного клубу і букет з баварських ковбасок - і він буде щасливим, це я вам гарантую.

З придиракою такі фокуси не пройдуть, потрібно ретельно обирати подарунок, адже хочеш зробити приємно придираці - думай як придирака.

От я і думала, коли обирала подарунок чоловіку свого серця. Мені пощастило, у нього закінчувались парфуми Trussardi і я точно знала, що він хоче щось новеньке, не схоже на попереднє. Мені довелось відвідати усі магазинчики з парфумами у місті, щоб зрозуміти, що все не те, все як у всіх, ну ви розумієте, хотілось чогось особливого. Нарешті, в повному розпачі, зайшла почитати відгуки на чоловічу парфумерію і відзначила для себе елітний Yves Saint Laurent Y. Придбала наосліп (не тестуючи), і не пошкодувала.

Перші Ноти: Відкриття YSL Y вражає яскравим сплеском свіжих цитрусових нот, зокрема, яблука і бергамоту. Ці ноти надають аромату миттєву енергію і відчуття бадьорості.

Серце Аромату: Коли аромат розкривається далі, на перший план виходять більш глибокі і багаті ноти. Ягоди ялівцю і спеції створюють цікаве поєднання, яке надає парфуму структуру і характер.

Завершення: Основні ноти, які проявляються в кінці, включають деревні акорди, які забезпечують відчуття глибини і стійкості, створюючи теплий і заспокійливий слід, що залишається на шкірі на довгий час.

Стійкість парфуму вражає: навіть після кількох годин ви зможете насолоджуватися його шлейфом. Прозорий скляний флакон з чорним кольоровим акцентом виглядає естетично і професійно, що додає враження розкоші і якості.

Yves Saint Laurent Y — це ідеальний подарунок для тих, хто цінує парфуми з динамічним і сучасним характером.