AsyaFox

Parisa Cosmetics Cheek Kiss

Parisa Cosmetics Cheek Kiss
Parisa Cosmetics Cheek Kiss

Привіт, це Ася! Не так давно я познайомилася з брендом Parisa, раніше банально не тягнулися до нього руки, але після покупки першого свого продукту, а саме палетки, на яку я вже робила відгук: https://club.makeup.com.ua/post/46692/ , моє ставлення кардинально змінилося. Тепер я з радістю тестую даний бренд і сьогодні на огляді кремові рум'яна.

Трошки опису від виробника:

Бренд Parisa зарєстрований та має виробничі потужності в Іспанії, вважається мас маркетом. Про продукт: Кремові рум'яна для обличчя в зручній стильній упаковці зі спонжем. Стійкі рум'яна для обличчя Cheek Kiss від Parisa Cosmetics - косметичний засіб з муссовою текстурою для створення природного макіяжу на кожен день. Засіб легко наноситься та розтушовується на шкірі. Це мультифункціональний засіб 3 в 1 для макіяжу обличчя - його можна використовувати як рум'яна для повік, рум'яна для губ і рум'яна для вилиць. До складу входить вітамін Е, що є природним антиоксиданотом та зволожувачем.

Перейдемо до моїх вражень:

Parisa Cosmetics Cheek Kiss у відтінку 01

Дизайн - мені подобається, милий рожевий тубус з матовим покриттям приємним на дотик. Компактний розмір, поміститься в сумочку і може замінити відразу 3 продукти: помаду, тіні для повік та рум'яна.

Комфортність використання - особисто мені зручніше використовувати мультитаскери в форматі стіка, в даному випадку у нас пухнаста кісточка кушон. Але справедливості заради, нанесення всерівно досить зручне, кісточка тонка, можна регулювати інтенсивність нанесення.

Формула - засіб в початковій своїй формулі має густу рідку консистенцію, по мірі тушування перетворюється в пудрову на дотик текстуру. Аромат присутній, приємний та ненав'язливий. Великим плюсом для мене є те, що ці рум'яна не знищують покриття, незалежно від того на водній чи силіконовій основі ваша тональна основа. Відтінок 01 виглядає природно та гарно для теплого підтона шкіри, на свотчах може складатися враження що він рижить але це не так.

Стійкість - тримається весь день без нарікань, не скочується, не підкреслює текстуру шкіри.

Загалом я дуже задоволена продуктом, він виконує всі свої заявлені функції. Дякую за увагу ❤️

Parisa Cosmetics Cheek Kiss
Parisa Cosmetics Cheek Kiss