stanisavva

Нюдовий лак для нігтів з «родзинкою» від Eveline

Нюдовий лак для нігтів з «родзинкою» від Eveline

Вже майже 4 роки я фарбую нігті звичайними лаками. Мені швидко набридають кольори, нігті ростуть ще швидше, тому я зовсім відмовилась від гелю. За цей час у мене накопичилось багатенько улюблених лаків, більшість з яких нюдові.

Цей лак не став виключенням і доповнив колекцію 50 відтінків нюду, але приємно здивував технічними характеристиками, тому ділюсь з вами.

Нюдовий лак для нігтів з «родзинкою» від Eveline
Нюдовий лак для нігтів з «родзинкою» від Eveline

Це Eveline Gel Laque у номері 203. Ніжний рожевий колір, універсальний, з когорти «мої нігті, тільки краще». Його головна особливість – наявність делікатного золотого шимеру.

Активні блискітки у лаках я не дуже люблю, але цей дрібний золотий пилок виглядає гарно.

Першим приємним сюрпризом при нанесенні стала щільність покриття. У нюді я не люблю тільки те, що доводиться фарбувати два і більше шарів, це збільшує час на манікюр у прогресії. Цей лак перекрив ніготь кольором саме так, як я люблю, всього в один шар. Вже браво.

Другий сюрприз – час висихання. Хвилин за 10 я почала дуже обережно торкатися нігтів, але покриття вже було достатньо твердим. Можна було переходити до закріплювача і… на цьому все! Вперше за довгий час гігієнічна частина манікюру забрала більше часу, ніж покриття кольором.

Пензлик типовий, підрізаний акуратно. Лак не дуже рідкий, схоплюється відносно швидко, тому треба працювати в три мазки, але пензлик в цьому допомагає.

Стійкість поки не можу оцінити, але мій попередній лак від Eveline служив мені по 5-6 днів з топом і закріплювачем.

Як вам такий відтінок? 💖