MERMADE | Парфумова ний дезодорант з пробіотиком WANDERLUST
Моє перше знайомство з MERMADE💗
Усім привітик💗
Я чула безліч позитивних відгуків про косметичні засоби від MERMADE і просто не могла встояти, щоб не познайомитись із цим чарівним брендом.
Для знайомства я обрала натуральний парфумований дезодорант з пробіотиком Wanderlust.
Чому саме дезодорант? Тому що давно хотіла спробувати такий натуральний засіб, а також опис аромату мене підкорив - я одразу зрозуміла - це саме те, що мені потрібно ❤️
Отже…
💗ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 50 г.
Бренд: Mermade (Україна)
Призначення: від запаху поту, регулює бактеріальну мікрофлору шкіри
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
💗ПАКУВАННЯ
Оформлення дезодоранту продумане від А до Я) Засіб знаходиться у красивій ніжній «дівочій» коробочці рожевого кольору, це так мило - радість для очей😍
Сама баночка виконана з якісного міцного прозорого пластику, стік повністю на виду - одразу можна зрозуміти скільки ще засобу лишилось у флакончику.
Кришка щільно закручується, також присутня додаткова кришечка-мембрана - засіб під надійним захистом))
Етикетка напівпрозора рожева, стильна і не навʼязлива - баночка ідеально впишеться у будь-який інтерʼєр.
Коліщатко для подачі засобу працює справно, легко і не «заїдає».
На зворотньому боці коробочки є уся необхідна інформація.
💗ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Дезодорант світлого кольору напівпрозорий.
Стік твердий, однорідний, гладенький без якихось абразивних частинок.
Тактильно дезодорант не жирний, не масляний, не липне.
Запах дуууже приємний, абсолютно не різкий та ненав'язливий.
💗ПІРАМІДА
Початкові ноти:
Османтус, троянда
Ноти серця:
Тубероза, жасмин
Кінцеві (базові) ноти:
Амбра, кедр
💗ЗВУЧАННЯ & РОЗКРИТТЯ
Аромат Wanderlust відгукується солодкуватим и квітково-фруктовими нотами. Але ці «солодощі» не приторні, а легкі, невагомі.
Абрикосово-персикові ноти османтусу і ніжність троянди надають аромату свій індивідуальний, не простий характер, який відчувається в кожній нотці і плавно перетікає в більш зворушливу, жіночну та глибоку квіткову хмарку з жасмину та туберози. Завершальним тривалим акордом звучить яскравий тандем амбри та кедра, які розбавляють тонку та надмірно жіночну мелодію аромату своєю вишуканою епатажністю.
Цей аромат одночасно ніжний та гарячий, невагомий, свіжий та яскравий.
💗ЗАСТОСУВАННЯ
Необхідна кількість дезодоранту наноситься на чисту та суху шкіру пахв.
Засіб зручно наносити, стік відмінно виконує свою функцію. Потрібно просто змастити сухі пахви дезиком і на цьому все, дезодорант все за вас сам зробить.
💗МОЇ ВРАЖЕННЯ
Я дуже задоволена. Засіб ефективний, максимально відповідає моїм потребам.
По-перше, продукт чудово справляється зі своїм головним завданням - запобігає появі неприємного запаху. Навіть під час фізичних навантажень засіб добре працює.
По-друге, дезодорант не залишає жодних слідів на одязі. Немає липкості, жирної плівки, масляних слідів або білого нальоту.
По-третє, не викликає ніяких неприємних моментів під час використання: не сушить, відсутня будь-яка алергічна реакція та подразнення. Для мене важливо, щоб дезодорант діяв ніжно, м'яко та обережно.
По-четверте, у складі відсутній алюміній та парабени, немає шкідливих для організму компонентів.
По-пʼяте, економна витрата. Одного стіка вистачить на довго адже для одного використання потрібно зовсім небагато засобу.
І по-шосте, це нереально крутий аромат. Він одночасно солоденько-квітковий і в той же час свіжий, неначе насичений повітрям… Додає енергії, піднімає настрій… Хочеться творити, подорожувати, пізнавати нове і незвідане🫶🏼
Коментарі (0)