Мисткиня🎨

Вітаміни для підтримки імунітету

Вітаміни для підтримки імунітету

Вітання, паняночки!

З приходом осені питання прийому вітамінів як ніколи актуальне. Особливо перед "сезоном застуд" важливо підтимати імунітет. В цьому мені допомагають Вітаміни Swiss Energy ImmunoVit.

Пакування. Прозора пластикова пляшечка упакована в картонну коробку. Захищена мембраною, яка досить легко прибирається. Вітаміни представлені у вигляді прозорих капсул із бежевими та коричневими гранулами всередині.

Склад:

Аскорбінова кислота є потужним профілактичним вітаміном і антиоксидантом, протидіє вільним радикалам і захищає клітини від руйнування. Сприяє зміцненню імунітету.

Ехінацея має іммунностимулюючу, антиоксидантну, противірусну дії. Застосовується при інфекційних і вірусних захворюваннях як імуномодулятор.

Прополіс має антисептичну (антибактеріальну, противірусну, протигрибкову), ранозагоювальну, протизапальну, в'яжучу, протиалергічну, знеболювальну, антиоксидантну. загальнозміцнюючу, імуностимулюючу, відновлюючу дію. Стимулює обмін речовин, знижує схильність до тромбоутворення, сприяє очищенню організму, виведенню холестерину. Покращує функцію травлення, підвищує витривалість і працездатність організму.

Цинк забезпечує антибактеріальну, противірусну дію. Бере участь в синтезі ДНК.

Активні інгредієнти:

Вітамін  C250  мг

Екстракт корня ехінацеі 50  мг

Екстракт прополісу 12,5  мг

Цинк 4,5  мг

Спосіб застосування:

Дорослим та дітям старше 14-ти років приймати 1 раз на добу під час або після їди, запиваючи великою кількістю води.

Курс прийому – 7-10 днів.

Враження. Вітаміни Swiss Energy ImmunoVit - це справжня паличка-виручалочка для підтримки імунітету та організму в цілому. Вони дієві, мають чудовий склад і гарне дозування.

Перед застосування обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Вітаміни для підтримки імунітету
Вітаміни для підтримки імунітету