Мисткиня🎨

Олія для для кутикули у форматі пензлика своїми руками

Олія для для кутикули у форматі пензлика своїми руками

Вітання, паняночки!

Майже два місяці минуло після цього луксу https://club.makeup.com.ua/looks/47665/

Весь цей час я випробовувала такий нехитрий девайс і готова поділитися своїми враженнями. Зробити його нескладно, а використовувати можна дуууже довго. І доволі бюджетно, адже такий пензлик коштує приблизно 15 гр.

Отже нам потрібен пензлик з ємністю для рідини і улюблені олії. Я використовую суміш рицинової, арганової та солодкого мигдалю в якості базових і декілька крапель ефірних олій лаванди, лимона і ванілі.

Олія для для кутикули у форматі пензлика своїми руками

Розбираємо пензлик. Частина що тримає щетину має поролонове кільце, як на другому фото. Прибираємо його, бо цей поролон заважатиме олії якісно просочувати волоски. Одразу зазначу - вміст резервуара не потече. Слід підстригти щетину, щоб було зручніше користуватися. В окремій ємності змішати обрані олії та обережно за допомогою піпетки переливаємо у резервуар. Його ємність 10 мл, але якщо заповнювати до верху, то може вміститися всі 12 мл. Далі збираємо нашу конструкцію і перший раз закручуємо неповністю, щоб можна було трохи натиснути на резервуар і тим самим дати олії просочити щетину. Тут може виділитися трохи зайвого. Прибираємо залишки серветкою.

Коли олія на пензлику і готова до використання - обробляємо кутикулу.

Зберігаю його в горизонтальному положенні із закритим ковпачком. Нічого не протікає, дуже зручно і економно.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякаю за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня