MariiBilous

Скуштуємо на смак блиски LAMEL lets Glaze?

Скуштуємо на смак блиски LAMEL lets Glaze?

Отримала блиску у подарунок з конкурсу makeup club. Дизайн у всієї лінійки красивий «дівчачий», кісточка схожа до блиску від Dior. Соцмережі від них зараз горять 🔥

Найсвітліший з всієї лінійки. Аромат більше нагадує молочну карамельку з полуницею. В нанесені себе показав добре, губи не фарбує, а виконує суто доглядову функцію. На смак – нейтральний😅Чудовий варіант на кожний день. Для мене особливо актуально на зиму, коли губи сохнуть від вітру та морозу, його має вистачити на сезон.

Від попереднього трішки відрізняється кольором в баночці, на губах він теж прозорий. Аромат нагадує полуничний молочний коктейль. На губах комфортний. Мені він сподобався найменше, але не можу сказати що він поганий, бо вся лінійка в нанесені однакова, єдине відрізняється кольором і ароматом. Пообіцяла що один подарую мамі, можливо їй сподобається, якщо ні, то продовжу користуватись я)

Тут саме цікавіше) бо думала що буде прозорий, а виявилось в нього такий красивий колір, відчувається таким моїм-моїм. До всіх відтінків використовувала різні кольори відтінків, але блиск їх розїдає. Аромат вишневої карамельки. На губах жоден з блисків не розтікається та не сушить губи, але дивним чином, через деякий час зникає.

Найочікуваніший мною колір. Думала його придбати коли побачила цю новинку, але виявилось думки матеріалізуються і ось він вже в мене🥰 Має напівпрозорий шоколадний відтінок, назва відповідає його аромату. Мені сподобалось його поєднувати з нюдовим олівцем від Nyx. В моїй сумочці отримав своє почесне місце.

Вся лінійка має приємні аромати та відтінки які знайдуть своє місце у серцях красунь. Шкода, що з олівцями їх носити не зовсім вийде, але можна тестувати. Дизайн та компактний обʼєм зручні на щодень. Блиски виконують свою зволожуючу функцію та приносять задоволення від використання. А ви вже обрали для себе відтінок?